Με Κλωναρίδη η αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Ατρόμητο
i

©Intime

Με Κλωναρίδη η αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Ατρόμητο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:53 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 14.08.2024

Η Κηφισιά έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (4/1, 19:00) με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Πέμπτης (4/1, 19:00) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες και ο προπονητής του Κηφισιάς, Ντέιβιντ Νίλσεν έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας. 

Σε αυτήν ο Δανός τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά το νέο απόκτημα της ομάδας, Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενώ θα απουσιάσουν οι Πρίτσας (υπέστη θλάση στο τελευταίο ματς του 2023), Λομούρ (ταλαιπωρείται από ίωση) και Νίνης.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.