Μένει για ακόμα έναν χρόνο στην Κηφισιά ο Μποτία

O Μποτία στο Κηφισιά - Πανσερραϊκός

Μένει για ακόμα έναν χρόνο στην Κηφισιά ο Μποτία

Sportal newsroom 17:55 - 24.06.2024

Η Κηφισιά έκανε γνωστό ότι ο Αλμπέρτο Μποτία ανανέωσε με την ομάδα των Βορείων Προαστίων για ακόμα έναν χρόνο.

Μποτία και Κηφισιά θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έκανε γνωστό πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να παίζει στον σύλλογο και τη νέα χρονιά, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Τη χρονιά που πέρασε ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, μέτρησε 14 συμμετοχές με την Κηφισιά, ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η δύσκολη «μάχη» της ΑΕΚ με Σεντ Ετιέν για τον Κοϊτά και ο (σχεδόν) απλησίαστος Κάρσντορπ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:11 - 24.06.2024

Η δύσκολη «μάχη» της ΑΕΚ με Σεντ Ετιέν για τον Κοϊτά και ο (σχεδόν) απλησίαστος Κάρσντορπ

Στην Ένωση θέλουν πολύ τον εξτρέμ της Σιντ Τρουιντεν και θα το παλέψουν παρά την εμπλοκή της γαλλικής ομάδας έχει κάνει περίπλοκη την υπόθεση, ενώ ακόμα πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Ολλανδού μπακ της Ρόμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1989 και μετά από μια μακρά και σπουδαία καριέρα σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Σεβίλλη, Έλτσε), Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ, Αλ Ουέχντα), ο Αλμπέρτο Μποτία μετακόμισε την Κηφισιά το περσινό καλοκαίρι.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε 14 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και ο αδαμάντινος χαρακτήρας είναι στοιχεία συνώνυμα της παρουσίας του στην Κηφισιά όλο αυτό το διάστημα.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε την παραμονή του Αλμπέρτο Μποτία στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».