Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Μεγάλη έκπληξη από Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Μεγάλη έκπληξη από Καρβαλιάλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:59 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κηφισιά για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κηφισιά στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και από μία ισοπαλία μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδος. Κάπως έτσι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Η πρώτη ήττα για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν από τη Λαμία εκτός έδρας με 1-0 και μία αγωνιστική μετά ήρθε η νέα ήττα από την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» με 1-2. Μεσοβδόμαδα ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Τετάρτη (17/1) στο Φάληρο. 

Από την άλλη η Κηφισιά έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό και θέλει μία νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Κηφισιά έγιναν γνωστές οι επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης και Ναβάδο.