Για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, για την έκπληξη η Κηφισιά

Για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, για την έκπληξη η Κηφισιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:14 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε κόντρα στη Κηφισιά (21/12, 20:00) να κλείσει το 2023 με την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά υποδέχεται το απόγευμα της Πέμπτης (21/12, 20;00) τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (4-2), στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της ομάδας. Κάπως έτσι ο σύλλογος των βορείων προαστίων πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη επί του Ατρόμητου την 1η Σεπτεμβρίου. 

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Μποτία, Λαντρ, Αγκμπενιένου, Γκόμπελιτς, Μασούρας, Σπίνος, Τσάπαν, Σμπώκος, Πέιος, Παπασάββας, Πρίτσας, Ίλιεφ, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Σάντος, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετρά πέντε σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένα «εισιτήριο» στην «τσέπη» για τη συνέχεια στην Ευρώπη και το Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» το βράδυ θέλει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς, πράγμα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες 

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Σάντος, Κωνσταντακόπουλος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα.