Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα καταφέρει να συναντήσει τον μικρό αδερφό του στο Champions League
i

©imago

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα καταφέρει να συναντήσει τον μικρό αδερφό του στο Champions League

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:45 - 02.10.2024

Ο μικρός αδερφός του Κιλιάν Εμπαπέ, Ίθαν, βλέπει το όνειρο του να απομακρύνεται , καθώς δεν θα καταφέρει να συναντήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του στο Champions League.

Η Λιλ υποδέχεται την Τετάρτη (2/10) την Ρεάλ Μαδρίτης για την League Phase του Champions League. Πιο σωστά, ο Ίθαν Εμπαπέ, θα υποδεχόταν τον μεγαλύτερο αδερφό του, Κιλιάν, στο στάδιο Πιέρ Μορουά. Αυτό ήταν ένα κοινό όνειρο και των δύο, αλλά για την ώρα δεν θα γίνει πραγματικότητα, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα επιτευχθεί και ποτέ.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο ως συμπαίκτες, ποτέ ως αντίπαλοι. Θα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για τα δύο αδέρφια να αναμετρηθούν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι τραυματισμοί στάθηκαν εμπόδιο σε αυτό τους όνειρο. Πριν λίγο καιρό, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε ενοχλήσεις στον μηρό και όπως είχαν υπολογίσει, θα επέστρεφε σε τρεις εβδομάδες, αλλά ο ίδιος ένιωθε καλύτερα και εκεί που ανακοινώθηκε πως δεν θα χάσει τον αγώνα με την Λιλ, θα απουσιάζει ο αδερφός του λόγο τραυματισμού.

Μία μέρα πριν, ο μόλις 17 ετών, Ίθαν Εμπαπέ, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram , ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει αγωνιστεί με την ομάδα του απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, διότι τραυματίστηκε και από ότι φαίνεται θα απουσιάζει για καιρό.

«Τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του αγώνα.. και θα λείψω για αρκετές εβδομάδες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά από τότε που έπαιξα ποδόσφαιρο. Αλλά η θλίψη πέρασε, είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός. Με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των συμπαικτών μου και όλου του ιατρικού προσωπικού, θα βάλω όλη μου την ενέργεια στην αποκατάστασή μου για να επιστρέψω στο καλύτερο επίπεδο.

Αν και δεν είμαι στο γήπεδο για λίγο, θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα μου και να δουλεύω σκληρά στα παρασκήνια. Το όνειρό μου να συναντήσω τον αδερφό μου στο Champions League πάει μακριά αλλά δεν εξαφανίζεται... Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, μου δίνει δύναμη να τα καταφέρω αυτή τη φορά. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να σας συναντήσω όλους στο γήπεδο», ήταν το μήνυμα του παίκτη της Λιλ.

Ο Ίθαν Εμπαπέ, είχε κάνει ντεμπούτο στην Παρί Σεν Ζερμέν , στα 25α γενέθλια του μεγάλου του αδερφού, έστω και για λίγα λεπτά, κάνοντάς του έτσι ένα υπέροχο δώρο. Ωστόσο το καλοκαίρι, ο Ίθαν ακολούθησε τα βήματα του Κιλιάν, αποχωρώντας από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον έναν να υπογράφει στην Λιλ και τον άλλον στην Ρεάλ Μαδρίτης.