Εσκασε η «βόμβα»: Εγινε γνωστή η μέρα που η Ρεάλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Εσκασε η «βόμβα»: Εγινε γνωστή η μέρα που η Ρεάλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 15:43 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 31.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στη Μαδρίτη προκειμένου να υπογράψει το «μυθικό» συμβόλαιο του με την Ρεάλ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Μετά από πολλά χρόνια ανάλυσης, εικασιών (από το 2017 συγκεκριμένα), δηλώσεων ή προθέσεων, η πολυαναμενόμενη στιγμή είναι ήδη στον ορίζοντα. Στη Μαδρίτη, όλα είναι έτοιμα για την επίσημη την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος αστέρας σχεδιάζει να εμφανιστεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του στους «μερένχες» κι εν συνεχεία να παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ιθύνοντες των Μαδριλένων, θέλησαν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών να μείνουν μακριά από κάτι που ενδεχομένως να φανέρωνε την μεταγραφή του Εμπαπέ στο ρόστερ τους. Αυτό που συνέβη το 2022 τους οδήγησε να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο και κυρίως να μην αναγνωρίσουν καμία κίνηση σχετικά με τη απόκτηση του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός και οι υπεύθυνοι των Παριζιάνων βρήκαν ένα σημείο συμφωνίας για τον αποχαιρετισμό του, ο Εμπαπέ έχει πλέον τον δρόμο για να θεωρείται ως το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος αστέρας έχει ήδη συγκεντρωθεί με την εθνική του ομάδα για να προετοιμαστεί για το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου. Την ερχόμενη Τετάρτη (05/06) οι Γάλλοι θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο και όλα δείχνουν ότι η άφιξη του Εμπαπέ στην ισπανική πρωτεύουσα θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου, εκμεταλλευόμενος επίσης το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ντιντιέ Ντεσάν σχολίασε προ ημερών ότι θα ήθελε όλα να κριθούν πριν ξεκινήσει η διοργάνωση στη Γερμανία.

Ετσι, αυτή η ιστορική μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στους Μαδριλένους αναμένεται να ολοκληρωθεί και με τη βούλα την επόμενη εβδομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός, ο άνθρωπος με τα 256 γκολ για την Παρί, ολοκλήρωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ατενίζοντας το μέλλον.

22:31 - 07.05.2024

Παρί - Ντόρτμουντ: Η εντυπωσιακή ντρίπλα του Εμπαπέ στον Χούμελς

Ο Κιλιάν Εμπαπέ «άδειασε» τον Ματς Χούμελς με μία απίστευτη ντρίμπλα.

«Θα φύγω από τη χώρα μου, είναι μια νέα ζωή ως άντρας. Αυτή η δουλειά δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις όλα όσα έχεις. Σκεφτείτε γιατί υπάρχει τέτοια απαίτηση να είστε ανάμεσα στους καλύτερους. Σήμερα, είναι απλώς ένας 25χρονος που σας ευχαριστεί.

Δείτε όλα τα βήματα που μπόρεσε να κάνω στο Παρίσι. Θέλεις να είσαι αυτό που θέλω να είμαι, υπάρχει πάντα κάτι μπροστά σου πρωτάθλημα, είναι υπέροχο. Στη Ligue 1, πάντα είχα την εντύπωση ότι με αγαπούν και είναι ευχάριστο συναίσθημα. Τώρα, ας πάμε στην Ισπανία», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην Παρί.

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ
LA LIGA

09:26 - 29.05.2024

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θέλει να ενταχθεί μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φαίνεται έτοιμος να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αυτό το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπαπέ έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.