Ο Εμπαπέ είναι ήρεμος, η Ρεάλ επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν ίσως δεν θέλει το καλό του

O Κιλιάν Εμπαπέ

i

©imago

Ο Εμπαπέ είναι ήρεμος, η Ρεάλ επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν ίσως δεν θέλει το καλό του

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:42 - 16.10.2024

Η υπόθεση του Εμπαπέ, είναι το Νο1 αντικείμενο συζήτησης με την αναταραχή που έχει προκαλέσει από το πρωί της Τρίτης, αλλά από ότι φαίνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήσυχη και δείχνει εμπιστοσύνη στον νέο της παίκτη.

Όλοι μιλούν για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς μετά την ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης των Σουηδικών μέσων ενημέρωσης, για την εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης. Πριν γίνει αυτό, είχε προηγηθεί άλλη μία αναταραχή γύρω από το όνομα του, με την απουσία του από την Εθνική Γαλλίας, την επιλογή του να συμμετέχει μόνο στα μεγάλα ματς και το ταξίδι του στην Στοκχόλμη.

Η δικηγόρος του Εμπαπέ, Μαρί-Αλί Κανού-Μπερνάρ, δήλωσε την Τρίτη πως ο 25χρονος σταρ είναι απόλυτα ήρεμος, πάει κανονικά στην προπόνηση, εργάζεται σκληρά και πως μία καταγγελία δεν αποδεικνύει κάτι. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της, ενημέρωσε πως ο Γάλλος έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στον μηρό και πως μπορεί να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα κόντρα στην Θέλτα, το Σάββατο (19/10) για την La Liga.

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»
LA LIGA

21:50 - 15.10.2024

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»

Σε τοποθέτηση της η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ, Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ, ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άναυδος με όλη αυτή την ιστορία σχετικά με την έρευνα που είναι ανοιχτή για καταγγελία για βιασμό.

Σύμφωνα με την γαλλική RMC Sport, στην Ρεάλ δεν υπάρχει ανησυχία για την υπόθεση: «Αυτό το θέμα δεν είναι θέμα της Ρεάλ. Ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν δείχνει ανησυχία. Τα μέλη του κλαμπ δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι ψεύτικο» , αναφέρει το δημοσίευμα.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η γαλλική εφημερίδα L’Équipe, η οποία εξήγησε πως στην Ρεάλ πιστεύουν ότι πρόκειται για απλούς ισχυρισμούς από τον Σουηδικό Τύπο και ότι θεωρούν πως «δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή», δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Εμπαπέ.

Επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα δεν υπάρχει, καθώς λέγεται πως περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η διάσημη ισπανική εκπομπή, El Chiringuito, αναφέρει πως ο Εμπαπέ έχει δώσει εξηγήσεις στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο οποίος έχει επαφές με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αποκάλυψε πως ο Γάλλος είναι ήρεμος και μετέδωσε αυτή του την ηρεμία στην ομάδα.

Ωστόσο, τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν και κάτι το οποίο δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα. Οι τεταμένες σχέσεις του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ήδη γνωστές, αλλά σύμφωνα με όσα λέγονται: «Το περιβάλλον του Κιλιάν έχει την αίσθηση ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να βλάψει την εικόνα του».