Την υποστήριξη των συμπαικτών του έχει ο Εμπαπέ στην Εθνική Γαλλίας
i

©imago

Την υποστήριξη των συμπαικτών του έχει ο Εμπαπέ στην Εθνική Γαλλίας

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:58 - 13.10.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική, για την απόφασή του να απέχει από τα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας, αλλά όπως φαίνεται, οι συμπαίκτες του τον υποστηρίζουν σε ότι και να κάνει.

Φήμες ήθελαν πριν λίγες μέρες, τον Κιλίαν Εμπαπέ να βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο στην Σουηδία, την στιγμή που η χώρα του κέρδιζε το Ισραήλ, στο πλαίσιο του Nations League. Δεν ήταν αυτό μόνο που ενόχλησε τόσο και προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά το γεγονός πως ο Γάλλος, ήταν διαθέσιμος για την Ρεάλ Μαδρίτης και όχι για την χώρα του.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο την Δευτέρα (14/10) και ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Γουέσλεϊ Φοφανά, πήρε θέση για όσα λέγονται, υπερασπίζοντας τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μπαίνω στη θέση του Εμπαπέ… Δεν έχει ζωή...»
NATIONS LEAGUE

19:33 - 08.10.2024

«Μπαίνω στη θέση του Εμπαπέ… Δεν έχει ζωή...»

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ μίλησε για τον συμπαίκτη του, Κιλιάν Εμπαπέ τονίζοντας πως ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να περνάει κάποια ψυχολογική κρίση, ενώ τόνισε ότι με την πίεση που του ασκείται θα είναι αρκετά δύσκολο γι' αυτόν.

«Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν είναι κάτι για το οποίο (η ομάδα της Γαλλίας) έχουμε μιλήσει σήμερα, δεν είχα ακούσει κάτι για αυτήν την ιστορία», είπε ο παίκτης της Τσέλσι.

«Κάνει ό,τι θέλει, είναι σπουδαίος τύπος και σπουδαίος επαγγελματίας. Κάνουμε πάρα πολλά; Δεν ξέρω. Είναι ο καλύτερος Γάλλος παίκτης, οπότε είναι φυσιολογικό να δημοσιοποιείται πολύ. Νομίζω ότι κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης το παρακάνουν λίγο. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Κιλιάν Εμπαπέ για περισσότερες πληροφορίες», πρόσθεσε ο Φοφανά.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που είναι υπέρ των αποφάσεων του Εμπαπέ. Ο μέσος της Λάτσιο, Ματέο Γκεντουζί, σχολίασε επίσης τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τον Κιλιάν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πάθος του για τη χώρα του. Αγαπάει τη χώρα του, θα συνεχίσει να μας βοηθά. Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε πολύ γι' αυτό. Έχει ρεπό, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», ανέφερε ο Γκεντουζί.