Η αντίδραση του Εμπαπέ στην έρευνα για φερόμενο βιασμό στη Σουηδία - «Fake news» και μπηχτή για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ.

i

©intime

Η αντίδραση του Εμπαπέ στην έρευνα για φερόμενο βιασμό στη Σουηδία - «Fake news» και μπηχτή για την Παρί Σεν Ζερμέν

Γιώργος Σακελλαρίου 20:08 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 14.10.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σχολίασε την έρευνα της σουηδικής αστυνομίας για φερόμενο βιασμό στο ξενοδοχείο που διέμενε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον εκνευρισμό του Κιλιάν Εμπαπέ προκάλεσε γαλλικό δημοσίευμα.

Ο σούπερ σταρ της εθνικής Γαλλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε στα σενάρια που θέλουν τη σουηδική αστυνομία να ερευνά έναν βιασμό στο ξενοδοχείο που έμεινε πρόσφατα στη Στοκχόλμη.

Στα δημοσιεύματα σε Γαλλία και Σουηδία αναφέρεται για την υπόθεση: «Η αστυνομία της Στοκχόλμης άνοιξε έρευνες μετά από καταγγελία μιας γυναίκας για βιασμό που φέρεται να έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο, όπου ο Κιλιάν Εμπαπέ και οι συγγενείς του (συμπεριλαμβανομένου του αμυντικού Νορντί Μουκιέλε, ο οποίος είναι δανεικός από την Παρί στη Λεβερκούζεν) πέρασαν δύο ημέρες την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτές τις πληροφορίες στα δίκτυα αντέδρασε ο αρχηγός των “μπλε”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση.

Η υπόθεση έγινε πρωτοσέλιδο στη Σουηδία στις αρχές της εβδομάδας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν την παρουσία του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης και των φίλων του με την καταγγελία που έκανε μια νεαρή γυναίκα, η οποία καταγγέλλει βιασμό που υπέστη την Πέμπτη στο κέντρο της σουηδικής πρωτεύουσας.

Η γυναίκα εξετάστηκε από γιατρό και η αστυνομία πήγε στο ξενοδοχείο τη Δευτέρα στο πλαίσιο των ερευνών της, σύμφωνα με την Aftonbladet. Ο εισαγγελέας που είναι υπεύθυνος για την έρευνα δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Ο Ντεσάν υπερασπίστηκε τον Εμπαπέ: «Αν οι παίκτες έχουν ρεπό, έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν»
NATIONS LEAGUE

14:14 - 13.10.2024

Ο Ντεσάν υπερασπίστηκε τον Εμπαπέ: «Αν οι παίκτες έχουν ρεπό, έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν θέλησε να υπερασπιστεί τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Γάλλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, βρισκόταν σε νυχτερινό κλαμπ την ημέρα που η Γαλλία έπαιζε κόντρα στο Ισραήλ.

Ο Εμπαπέ, λοιπόν, με μήνυμα στο X, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην υπόθεση. «Οι ψευδείς ειδήσεις γίνονται προβλέψιμες, μια μέρα πριν από την ακρόαση, σαν τυχαία», έγραψε και συνόδευσε το μήνυμα με ένα ιμότζι που κλείνει το μάτι.

Μία μπηχτή του Εμπαπέ για την Παρί, με την οποία βρίσκεται στα δικαστήρια για οφειλές. Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η ακρόαση στην επιτροπή προσφυγών της γαλλικής λίγκας. Ο ίδιος υπονοεί ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ατζέντα στα μέσα ενημέρωσης εναντίον του. Αυτό το γεγονός εκνεύρισε και τους πρωταθλητές Γαλλίας. «Είναι κρίμα», ανέφερε πηγή από την Παρί προσθέτοντας: «Θα διατηρήσουμε την τάξη και την αξιοπρέπειά μας».