Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε την δημοτικότητά του να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση στην Γαλλία
i

©imago

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε την δημοτικότητά του να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση στην Γαλλία

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:05 - 28.09.2024

Από τότε που ο Κιλιάν Εμπαπέ άφησε την Γαλλία για την Ρεάλ Μαδρίτης, η δημοτικότητά του έχει πέσει κατακόρυφα στην πατρίδα του σύμφωνα με έρευνα.

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η δημοτικότητα του άλλοτε αγαπημένου παιδιού των Γάλλων, Κιλιάν Εμπαπέ, από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της «Odoxa», το νέο απόκτημα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να έχει την εκτίμηση του κόσμου, αλλά όχι όπως πριν.

Όπως αναφέρει η έρευνα της Γαλλικής εταιρίας για τον 25χρονο επιθετικό, μόνο το 54% των Γάλλων έχει καλή γνώμη για τον σταρ της Βασίλισσας, του οποίου η φήμη, έχει μειωθεί κατά 12 βαθμούς σε σύγκριση με τον Απρίλιο.

Πλήγμα για τη Ρεάλ: Ο Εμπαπέ μένει εκτός για τρεις εβδομάδες!
LA LIGA

14:48 - 25.09.2024

Πλήγμα για τη Ρεάλ: Ο Εμπαπέ μένει εκτός για τρεις εβδομάδες!

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς ο Γάλλος αστέρας υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Αναφέρεται επίσης πως το 52% των Γάλλων, κρίνει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι μια κακή επιλογή αρχηγού για την Εθνική Ομάδα, με το 58% να είναι υπέρ του Αντουάν Γκριεζμάν, ως καλύτερη επιλογή. Αυτό είναι και το αποτέλεσμα όλης αυτής της πτώσης, διότι μόνο το 58% σήμερα τον θεωρεί «συμπαθή», δηλαδή -22 μονάδες σε σύγκριση με το 2019.

Ωστόσο, η έρευνα συμπεριλαμβάνει και το ποσοστό εκείνων των οποίων πιστεύουν πως θα τα καταφέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να υπήρχε ανησυχία στην αρχή για το γεγονός πως ο Εμπαπέ δεν σκόραρε, αλλά το 73% των οπαδών του ποδοσφαίρου πιστεύει ότι θα πετύχει στη Ρεάλ και το 57% ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης είναι πιο δυνατός μαζί του.