Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε τον Εμπαπέ από τη νέα της καμπάνια

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε τον Εμπαπέ από τη νέα της καμπάνια

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:18 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 15.10.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες, με πιο πρόσφατο, το γεγονός πως κατηγορείται για βιασμό και η Ρεάλ επηρεασμένη από αυτή την υπόθεση, αποφάσισε να αφαιρέσει τον Γάλλο από την καμπάνια της.

Το πρωί της Τρίτης, Σουηδικά ΜΜΕ δημοσίευσαν πως η αστυνομία ερευνά τον Κιλιάν Εμπαπέ για «βιασμό και σεξουαλική επίθεση», μετά την επίσκεψή του στη Στοκχόλμη. Σαφώς αυτά επηρέασαν την κοινή γνώμη και την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προέβη σε μία ενέργεια η οποία δεν έμεινε απαρατήρητη.

«Σοκ» με Εμπαπέ: Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο Γάλλος αστέρας κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
LA LIGA

09:23 - 15.10.2024

«Σοκ» με Εμπαπέ: Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο Γάλλος αστέρας κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Στοχευμένος σύμφωνα με πληροφορίες από τον σουηδικό Τύπο από καταγγελία για βιασμό και σεξουαλική επίθεση μετά την παραμονή του στη Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα, ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει λόγο για ψευδείς πληροφορίες ενώ οι Αρχές επιβεβαιώνουν ότι ο αστέρας της Ρεάλ, κατηγορείται για αυτές τις πράξεις.

Σε συνεργασία με την Adidas, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε λανσάρει μία νέα καμπάνια, την σειρά «Artist Pack». Σε αυτή συμμετείχε φυσικά το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και άλλοι αθλητές. Μετά την δημοσίευση όμως αυτής της υπόθεσης, φαίνεται πως ο Γάλλος σουπερ σταρ λείπει από την φωτογραφία.

Αυτή τη στιγμή στην φωτογραφία, απεικονίζεται μόνο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τη θέση του Εμπαπέ να είναι κενή. Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο, είναι χιλιάδες κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι πραγματικά συμβαίνει, με τα σενάρια να ποικίλουν για την υπόθεση του Εμπαπέ.