«Κεραυνοί» Εμπαπέ κατά Παρί: «Ήρθαν με αγριότητα και μου είπαν ότι δεν θα ξαναπαίξω – Αυτοί οι δύο άνθρωποι με έσωσαν» (vid)

«Κεραυνοί» Εμπαπέ κατά Παρί: «Ήρθαν με αγριότητα και μου είπαν ότι δεν θα ξαναπαίξω – Αυτοί οι δύο άνθρωποι με έσωσαν» (vid)

Sportal newsroom 19:36 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 04.06.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του φιλικού της Γαλλίας με το Λουξεμβούργο, ενώ μίλησε και για κάποια άσχημα περιστατικά στην Παρί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει της φιλικής αναμέτρησης της εθνικής ομάδας της Γαλλίας με αυτή του Λουξεμβούργου, ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκφράζοντας τη χαρά του για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, όμως αναφέρθηκε και σε κάποια άσχημα περιστατικά που συνέβησαν όσο ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σούπερ σταρ τόνισε ότι τον είχαν πλησιάσει άνθρωποι και του είχαν πει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά και αποκάλυψε ότι δύο άνθρωποι τον έσωσαν από αυτή την άσχημη κατάσταση. Ο λόγος για τον τεχνικό των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος.

«Πριν ξεκινήσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ήθελα απλώς να πω λίγα λόγια. Όλοι έχετε ακούσει τα νέα. Είναι επίσημο, θα είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες πέντε σεζόν τουλάχιστον. Είναι μια απέραντη χαρά, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος, απελευθερωμένος, ανακουφισμένος και εξαιρετικά περήφανος. Αυτός είναι ο σύλλογος στον οποίο πάντα ονειρευόμουν να είμαι», ανέφερε αρχικά όσον αφορά τη μεταγραφή στη Ρεάλ, ενώ ευχαρίστησε και τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Παρί: «Έπαιξα πολύ λιγότερο στο τέλος της σεζόν και όλοι ξέρουν γιατί. Με έκαναν να καταλάβω, μου μίλησαν με αγριότητα, μου το είπαν κατάμουτρα ότι δεν θα ξαναπαίξω. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα ξαναπατήσει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή είναι η αλήθεια. Και γι' αυτό ήμουν πάντα τόσο ευγνώμων στον προπονητή και στον αθλητικό διευθυντή».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το αν ήταν δυστυχισμένος την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, είπε: «Στην Παρί δεν ήμουν δυστυχισμένος, αλλά υπήρχαν πράγματα που με έκαναν δυστυχισμένο».