Κιλιάν Εμπαπέ: «Μπορώ να κάνω περισσότερα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©imago

Κιλιάν Εμπαπέ: «Μπορώ να κάνω περισσότερα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:05 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 18.09.2024

Έφτασε η ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρει, βρίσκει τα πατήματά του. Εκανε το ντεμπούτο του στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης σκοράροντας το πρώτο γκολ για την ομάδα του, αν και ο ίδιος λέει πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης Μαδρίτης υποδέχτηκε την Στουτγάρδη και επικράτησε 3-1, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι ο πρώτος σκόρερ στο ματς. Το γκολ ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έπειτα από ασίστ του Ροντρίγκο. Μπορεί η εικόνα της ομάδας να μην ήταν ιδιαίτερα καλή, παρόλα αυτά, κατάφερε και έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στο Champions League.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο Εμπαπέ, ο οποίος έχει σημειώσει πέντε γκολ σε επτά πρώτα του παιχνίδια με την Ρεάλ, αλλά είχε δεχτεί έντονη κριτική για τις επιδόσεις του, τόνισε πως μπορεί να κάνει περισσότερα και πως είναι χαρούμενος στην νέα του ομάδα.

«Μπορώ να κάνω περισσότερα... Ξέρω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα. Σε κάθε παιχνίδι νιώθω καλύτερα και τώρα βάζω γκολ».

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Όταν παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίσεις όλους τους τίτλους. Είναι αρνητικό να έρχομαι εδώ και να λέω ότι θέλω μόνο το Champions League. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και όταν φοράς αυτό το σήμα πρέπει να κερδίζεις», πρόσθεσε στην συνέχεια.