Ο Εμπαπέ αποκάλυψε γιατί απέρριψε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ το 2022

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PRtscr

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε γιατί απέρριψε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ το 2022

Κώστας Τόπας 08:31 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 31.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε γιατί απέρριψε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ το 2022 και πότε σκοπεύει να ενταχθεί στους Μαδριλένους.

Πριν από δύο χρόνια, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε αποφασίσει να τελειώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και αναμενόταν ευρέως να υπογράψει με τη Ρεάλ. Ωστόσο, όλα πήραν αντίθετο δρόμο και ο Γάλλος αστέρας άλλαξε την απόφασή του για να βάλει τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Αμέσως μετά υπήρξαν εικασίες ότι οι ενέργειες του Εμπαπέ έκαναν την Ρεάλ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του, αν και η ισπανική ομάδα αναμένεται τώρα να εξασφαλίσει την υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι, αφού ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 επιβεβαίωσε ότι θα φύγει από την Παρί αυτό το καλοκαίρι, ως ελεύθερος.

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ
LA LIGA

09:26 - 29.05.2024

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θέλει να ενταχθεί μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φαίνεται έτοιμος να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αυτό το καλοκαίρι.

Κληθείς να εξηγήσει γιατί απέρριψε την πρώτη προσέγγιση της Ρεάλ, ο Εμπαπέ είπε στο CNN: «Ήταν κάτι περισσότερο από το να μείνω στην Παρί. Ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Ήταν πολλά πράγματα γύρω από αυτά τα πράγματα. Ήταν μια μεγάλη απόφαση, δύσκολη απόφαση... αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα.

Φυσικά, σε μια καριέρα, πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και αυτό έκανα, αλλά έγινα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την Παρί. Θέλω απλώς να θυμάμαι τα καλύτερα πράγματα. Δεν ήταν εύκολη κατάσταση και μακάρι κανείς να το ζήσει αυτό».

Η επόμενη κίνηση του Εμπαπέ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά πρόσφατα τόνισε ότι οι οπαδοί θα μάθουν την ταυτότητα του νέου του συλλόγου τις επόμενες ημέρες. Το σχέδιο της Ρεάλ είναι να επιβεβαιώσει την άφιξη του Εμπαπέ πριν από το Euro 2024 και τους επιτρέπεται νόμιμα να το κάνουν, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με την Παρί δεν λήγει επίσημα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Στα άκρα οι σχέσεις Εμπαπέ - Παρί: Απλήρωτος ο Γάλλος αστέρας, απαιτεί 80 εκατ. ευρώ
LIGUE 1

08:50 - 29.05.2024

Στα άκρα οι σχέσεις Εμπαπέ - Παρί: Απλήρωτος ο Γάλλος αστέρας, απαιτεί 80 εκατ. ευρώ

Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ το τραβάνε στα άκρα. Ο Γάλλος αστέρας απαιτεί τον μισθό που δεν του έχει καταβληθεί τον Απρίλιο αλλά και το μπόνους αφοσίωσης τάξης των 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Ισχυρίζεται ότι η Παρί εξακολουθεί να χρωστάει στον Εμπαπέ 80 εκατομμύρια ευρώ - 72 εκατομμύρια ευρώ σε απλήρωτους μισθούς και ένα μπόνους επιβράβευσης 8 εκατομμυρίων ευρώ - με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν ότι η Ρεάλ πρέπει να συνεισφέρει στο ποσό.