Το έκανε κι αυτό: Ο Εμπαπέ έγινε ιδιοκτήτης ομάδας!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Το έκανε κι αυτό: Ο Εμπαπέ έγινε ιδιοκτήτης ομάδας!

Sportal newsroom 21:05 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 30.07.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ την ώρα που είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρο του, παίζοντας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε σε μία επιχειρηματική κίνηση.

Την ώρα που στην Ισπανία και στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται ο «παροξυσμός» για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γίνει και ιδιοκτήτης ομάδας στη χώρα του! 

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Παρισιού ο διάσημος άσος θα γίνει ο ιδιοκτήτης της Καέν, καθώς συμφώνησε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας της Ligue 2, με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.  

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Parisien», ο Εμπαπέ συμφώνησε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Καέν και στα 25 του χρόνια θα γίνει ένας από τους νεότερους ιδιοκτήτες συλλόγων στην Ευρώπη.

Η Καέν ιδρύθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1913 και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ έχει παίξει αρκετές σεζόν και στη Ligue 1.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!