Υπόθεση Εμπαπέ: «Θα δώσει εξηγήσεις αν χρειαστεί στη σουηδική δικαιοσύνη»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ.

i

©intime

Υπόθεση Εμπαπέ: «Θα δώσει εξηγήσεις αν χρειαστεί στη σουηδική δικαιοσύνη»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:54 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 17.10.2024

Η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ αναφερόμενη στην καταγγελία βιασμού που κατατέθηκε εναντίον του μετά την ολιγοήμερη απόδρασή του στη Σουηδία, τόνισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ προτιμά να κρατήσει τις εξηγήσεις του για το σουηδικό δικαστικό σύστημα, σε περίπτωση που του ζητηθεί.

Νέα απάντηση από την δικηγόρο του Κιλιάν Εμπαπέ. Στην καταγγελία για βιασμό, ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε δηλώσεις.

«Διατηρεί το δικαίωμα να δώσει εξηγήσεις, αν χρειαστεί, προς το σουηδικό δικαστικό σύστημα», εξήγησε η Με Μαρί Αλί Μπερνάρ σήμερα, απαντώντας στους ισχυρισμούς των ΜΜΕ που θέλουν τον Εμπαπέ να μίλησε για την εξέλιξη του ταξιδιού του στη Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, ο διεθνής Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε όντως σεξουαλική σχέση, συναινετική σύμφωνα με τον παίκτη, με μια νεαρή γυναίκα. Το RMC Sport επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Εμπαπέ έχει γραπτά μηνύματα από τη νεαρή γυναίκα μετά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο. Στο μυαλό του 25χρονου παίκτη δεν μπορεί να είναι η καταγγέλουσα, αφού οι ανταλλαγές μηνυμάτων είναι θετικές για τον ίδιο.

Η σουηδική εισαγγελία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι διενεργεί έρευνα για βιασμό, μετά την επίσκεψη του Εμπαπέ και της συνοδείας του την περασμένη εβδομάδα στη Στοκχόλμη, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει ονόματα. Σουηδικά ΜΜΕ διαβεβαιώνουν ότι ο σταρ βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.

Η δικηγόρος του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας δήλωσε την Τρίτη ότι δεν γνώριζε εάν η έρευνα που ξεκίνησε στη Στοκχόλμη για βιασμό είχε στόχο τον πελάτη της, όπως ανέφεραν οι τοπικές εφημερίδες Aftonbladet και Expressen.

Σύμφωνα όμως με το RMC Sport, το περιβάλλον του παίκτη είναι πλέον σίγουρο ότι τον ξεχωρίζει αυτή η καταγγελία. Σύμφωνα με την Expressen, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 θεωρείται «εύλογα ύποπτος» σε αυτή την έρευνα, το χαμηλότερο επίπεδο υποψίας που προβλέπει η σουηδική νομοθεσία.