Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»

Φωτ. IMAGO

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:50 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 15.10.2024

Σε τοποθέτηση της η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ, Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ, ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άναυδος με όλη αυτή την ιστορία σχετικά με την έρευνα που είναι ανοιχτή για καταγγελία για βιασμό.

Το πρωί της Τρίτης (15/10), σουηδικά ΜΜΕ δημοσίευσαν πως η αστυνομία ερευνά τον Κιλιάν Εμπαπέ για «βιασμό και σεξουαλική επίθεση», μετά την επίσκεψή του στη Στοκχόλμη.

Η πλευρά του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε άμεσα σε διάψευση, ενώ και ο ίδιος με ανάρτηση του χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη είδηση ως «fake news».

Μάλιστα, η δικηγόρος του Γάλλου σούπερ σταρ, Μαρί-Αλί Κανού Μπερνάρ, πήρε θέση σχετικά με την υπόθεση, παραχωρώντας δηλώσεις στο γαλλικό κανάλι TF1. Εκεί τόνισε ότι δεν γνωρίζει καν εάν η καταγγελία αφορά τον Εμπαπέ, ενώ σημείωσε επίσης πως ο πελάτης της δεν γνωρίζει για τι μπορεί να κατηγορηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μιλάμε για καταγγελία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε σε ποιον. Μια καταγγελία δεν αποδεικνύει την αλήθεια, δεν αποδεικνύει τίποτα και δεν ξέρω καν αν η καταγγελία απευθύνεται σε αυτόν.

Δεν είναι ποτέ μόνος ο Κιλιάν και είναι άναυδος με τα πάντα. Δεν καταλαβαίνει καθόλου για τι μπορεί να κατηγορηθεί. Ποτέ δεν εκτίθεται σε μια κατάσταση που να υπάρχει κίνδυνος για αυτόν. Αυτό αποκλείει εντελώς το γεγονός ότι μπορεί να υπήρξαν κατακριτέες ενέργειες από την πλευρά του

Ο Εμπαπέ είναι ιδιαίτερα ήρεμος. Σήμερα πήγε και για προπόνηση, γιατί ξέρει ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να κατηγορήσει τον εαυτό του. Θα υποβάλλουμε μήνυση για συκοφαντική καταγγελία μέσα στις επόμενες ώρες».