Το πρώτο μήνυμα του Εμπαπέ ως Μαδριλένος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα...»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PRtscr

Το πρώτο μήνυμα του Εμπαπέ ως Μαδριλένος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα...»

Sportal newsroom 21:19 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 03.06.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπασε τη σιωπή του στα social media μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το 15ο Champions League στους ουρανούς του Γουέμπλεϊ το περασμένο Σάββατο (01/06) και έκλεισε την επίσημη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επομένως, είναι καιρός για τους Μαδριλένους να κοιτάξουν μπροστά και να ξεκινήσουν να σκέφτονται τη νέα σεζόν. Μία υπόθεση που οι πρωταθλητές Ευρώπης ήθελαν να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν ήταν αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ. Και το έκανε.

Φυσικά, ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γινόταν κάτοικος Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, όμως μετά τα όσα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος περίμενε την επισημοποίηση της μεταγραφής για να είναι σίγουρος. Και είναι λογικό έπειτα από τόσα πισωγυρίσματα. Όμως οι Μαδριλένοι μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι απόψε αφού η υπόθεση Εμπαπέ έκλεισε, με τον 25χρονο άσο να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από τους «μερένχες».

Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της «Βασίλισσας» έσπασε τη σιωπή του στα social media και έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως Μαδριλένος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, τονίζοντας ότι για εκείνον είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος του συλλόγου των ονείρων μου. Είναι αδύνατο να εξηγήσω πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος νιώθω αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, οπαδοί της Ρεάλ. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κιλιάν Εμπαπέ.