Ο Εμπαπέ τρέχει την Παρί στα δικαστήρια - Κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League οι Παριζιάνοι!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Εμπαπέ τρέχει την Παρί στα δικαστήρια - Κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League οι Παριζιάνοι!

Sportal newsroom 18:01 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 20.08.2024

Στα άκρα η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να προσφεύγει στα δικαστήρια για οφειλές που αγγίζουν τα 55 εκατ. ευρώ. Κινδυνεύει με βαριές ποινές η γαλλική ομάδα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ξεκινήσει μία... άγρια κόντρα με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς όπως ισχυρίζεται η γαλλική ομάδα του χρωστάει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης προσέφυγε στα δικαστήρια, φέρνοντας τη διαμάχη ενώπιον της γαλλικής LFP και της UEFA μέσω της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να πάρει από τους Παριζιάνους 55 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, εάν αποδειχθεί πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει δίκιο, η Παρί μπορεί να αντιμετωπίσει σκληρές κυρώσεις, όπως απαγόρευση στις μεταγραφές για ένα διάστημα ή ακόμα και να μην μπορέσει να παίξει στο επόμενο Champions League. Βέβαια, αυτή είναι μία πολύ βαριά ποινή, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά βρίσκεται στο τραπέζι.

Ο διάλογος Μπέλιγχαμ – Εμπαπέ που έχει γίνει viral: «Τέλειωσε τη φάση – Αυτό σου λέω κι εγώ» (vid)
LA LIGA

12:56 - 19.08.2024

Ο διάλογος Μπέλιγχαμ – Εμπαπέ που έχει γίνει viral: «Τέλειωσε τη φάση – Αυτό σου λέω κι εγώ» (vid)

Το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης χημείας μετά την προσθήκη του Κιλιάν Εμπαπέ στην κορυφή της επίθεσης επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, με τον διάλογο του Γάλλου με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να γίνεται viral.

Από την πλευρά του ο γαλλικός σύλλογος ισχυρίζεται πως ο Εμπαπέ συμφώνησε τον Αύγουστο του 2023 να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και μισθούς. Ωστόσο, η σχέση του με τον Αλ Κελαϊφί δεν ήταν η καλύτερη δυνατή από τον Φεβρουάριο, που ανακοίνωσε την αποχώρηση του και η Παρί του κράτησε ένα χρηματικό ποσό μέχρι να υπογράψει αυτή την προφορική δέσμευση γραπτώς.

Ο Εμπαπέ μέσω των δικηγόρων του είχε ήδη ειδοποιήσει την Παρί ότι του χρωστούσε δύο μηνιαίες πληρωμές, Μάιο και Ιούνιο, με τα ποσά που διεκδικεί στο δικαστήριο να ανέρχονται σε 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν μπόνους επιβράβευσης και τρεις μήνες μισθό που είχε δεν έχει ακόμη πληρωθεί. Πάντως, η σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει χαλάσει τελείως και ούτε καν οι συνομιλίες μεταξύ των δικηγόρων του συλλόγου και του παίκτη δεν έχουν ηρεμήσει την κατάσταση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!