Η αδυναμία της Κιμ Καρντάσιαν στον Τζουντ Μπέλιγχαμ και οι φήμες για ειδύλλιο, που δημιουργούν ανησυχία στους φίλους της Ρεάλ

Η αδυναμία της Κιμ Καρντάσιαν στον Τζουντ Μπέλιγχαμ και οι φήμες για ειδύλλιο, που δημιουργούν ανησυχία στους φίλους της Ρεάλ

Νεφέλη Μπισμπίκη 12:52 - 13.09.2024

O Τζουντ Μπέλιγχαμ απασχολεί τα φωτά της δημοσιότητας εντός αλλά και εκτός γηπέδου, με πολλούς τελευταία να τον συνδέουν με την Κιμ Καρντάσιαν, αφού η ίδια δεν κρύβει την τεράστια αδυναμία που του έχει.

Δεν πάει πολύς καιρός που η Κιμ Καρντάσιαν είχε επισκεφθεί τη Μαδρίτη και έκανε την περιήγησή της στο Σαντιάγκο Μπερναμπεόυ, συναντώντας αρκετούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διάσημη τηλεπερσόνα μαζί με τα παιδιά της, φωτογραφήθηκαν φορώντας την εμφάνιση των Μαδριλένων, μαζί με παίκτες όπως ο Βινίσιους και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όσο για τον τελευταίο, έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ της Καρντάσιαν και του Άγγλου σταρ, καθώς είναι και το πρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων της «Skims».

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με την συνεργασία του με το συγκεκριμένο brand, έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο της μόδας, με τον ίδιο να νιώθει ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στην διάσημη influencer και μάλιστα, μετά από αυτό ακολούθησε και η γνωστή εταιρία Luis Vuitton.

Σύμφωνα με το περιοδικό Life Style, το γεγονός πως η Κιμ Καρντάσιαν από την αρχή της σεζόν έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Ρεάλ, πυροδότησε τις φήμες για ένα πιθανό ειδύλλιο. Βέβαια αυτό το γεγονός ανησυχεί αρκετά πολλούς οπαδούς της ομάδας, καθώς πιστεύεται πως η υπερβολική εστίαση στην μόδα και όχι στο παιχνίδι, θα τον πάει πίσω.

Υπάρχει μάλιστα κάποιος κοντινός φίλος και των δύο πλευρών ο οποίος προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την Κιμ...

«Η Κιμ είναι τόσο ενθουσιασμένη που έχει τον Τζουντ στο brand και τον καμαρώνει σε όλους, στέλνοντας φωτογραφίες του στις φίλες και τις αδερφές της και λέγοντας πως το πρόσωπο του brand της θα το πάει στο επόμενο επίπεδο. Βλέπει τα βίντεό του σε επανάληψη και έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην Ισπανία για να τον παρακολουθήσει να παίζει την περασμένη εβδομάδα και σχεδιάζει να εμφανιστεί σε πολλούς αγώνες με τον γιο της, με την δικαιολογία ότι λατρεύει το ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο η Κιμ συναντά τον Τζουντ, τόσο περισσότερο της αρέσει, ακόμα κι αν είναι μάλλον απίθανο να συμβεί κάτι, επειδή έχει κοπέλα».