Ο Ατρόμητος παίρνει και τον Κίνι!

Κίνι

i

©Intime

Ο Ατρόμητος παίρνει και τον Κίνι!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:44 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 09.07.2024

Στην Ελλάδα, αλλά με διαφορετική φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κίνι.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Κίνι, αλλάζει επαγγελματική «στέγη», καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος τον προσεχή Σεπτέμβριο θα γίνει 35 ετών, θα ανακοινωθεί την Τρίτη (9/7) από την ομάδα του Περιστερίου -αφού πρώτα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών- και ακολούθως θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Την περασμένη σεζόν ο ίδιος έγινε κάτοικος Πειραιά μένοντας ελεύθερος από τη Γρανάδα και συνολικά πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις με απολογισμό δύο γκολ.

Με την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι της ομάδας, ο Ατρόμητος έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στην αγορά και ο Κίνι θα αποτελέσει το 8ο φετινό απόκτημα του συλλόγου, μετά τους ΚαρλίτοςΦαν ΒέερτΚοσέλεφ, Χουτεσιώτη, Ουεντράογκο, Καλοσκάμη και Ουάρντα.

Τέλος ο Ταυλαρίδης από τον Ατρόμητο

«Το "αντίο" του Στάθη Ταυλαρίδη στον Ατρόμητο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο μέχρι πρότινος Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας ζήτησε την αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους και ο Ατρόμητος σεβόμενος την επιθυμία του αποδέχθηκε το αίτημά του.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Στάθης Ταυλαρίδης πραγματοποίησε την εξής δήλωση στο atromitosfc.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ατρόμητου για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί αυτό το σημαντικό πόστο, ωστόσο, προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στα καθήκοντά μου.

Ειδικότερα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον μεγαλομέτοχο, τον κ. Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, για τη συνεργασία έστω και για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

Εύχομαι στον Ατρόμητο κάθε επιτυχία για τη φετινή σεζόν».