«Πλήρωσε» το κακό πρώτο μέρος και ηττήθηκε από την Μπριζ η ΑΕΚ
i

©intime

«Πλήρωσε» το κακό πρώτο μέρος και ηττήθηκε από την Μπριζ η ΑΕΚ

Sportal newsroom 17:33 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 06.07.2024

Η ΑΕΚ παρουσίασε δύο διαφορετικές εικόνες στο παιχνίδι και ηττήθηκε με 1-4 από την Μπριζ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Μπέρσοτ, γνώρισε την ήττα με 1-4 από την Μπριζ. Διαφορετική εικόνα παρουσίασε η Ένωση στο πρώτο μέρος, ενώ στα άλλα δύο ημίχρονα ήταν καλή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο μέρος οι Βέλγοι ήταν πιο απειλητικοί και στο 2ο μόλις λεπτό είχαν καλή στιγμή με τον Ταλμπί, του οποίου το σουτ έβγαλε ο Μπρινιόλι. Ωστόσο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Λιβάι, που με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στην πλάτη του Μινιολέ και τελικά κατέληξε στα δίχτυα.

Ωστόσο ένα λεπτό μετά η Μπριζ ισοφάρισε. Ο Λιούμπισιτς θέλησε να δώσει στον Μπρινιόλι, αλλά ήταν κακό το γύρισμα και η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Από εκεί και έπειτα ο βελγικός σύλλογος είχε το πάνω χέρι και μπήκε στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ με 3-1. Αρχικά το 2-1 το πέτυχε ο Γιούτγκλα στο 29ο λεπτό και ο Ταλμπί στο 45' πέτυχε το τρίτο τέρμα της Μπριζ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και είχε τις στιγμές της για να μειώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Από το 60' και μετά όμως η Μπριζ, που είχε αλλάξει την ενδεκάδα της, ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και δεν μπόρεσε να φτάσει με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του 3ου μέρους ο Θεοδωρίδης σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Τέρμα δεν μέτρησε και για την Μπριζ στο 90ο λεπτό με τον Αλταϊμπί να εκμεταλλεύεται το αργό διώξιμο του Θεοχάρη, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και ακυρώθηκε.

Η Ένωση στη συνέχεια είχε τις στιγμές της με τον Θεοδωρίδη και τον Φοφανά, αλλά κανείς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη οι Βέλγοι απειλούσαν με Γκρανάδος και Μπισιγού. Ο Μπαρμπερά στο 118ο λεπτό διαμόρφωσε από κοντά το 4-1.