Νοκ άουτ ο Σκοβ Ολσεν για το ματς με τον ΠΑΟΚ
i

©Photo by Isosport/MB Media/Getty Images

Νοκ άουτ ο Σκοβ Ολσεν για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:29 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:31 - 29.05.2024

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν έκανε γνωστό πως ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 22:00) στο Βέλγιο τον ΠΑΟΚ, για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η βελγική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύ σημαντικού παίκτη. Ο λόγος για τον Αντρέας Σκοβ Ολσεν.

Την είδηση έκανε γνωστή ο προπονητής της Μπριζ, Νίκι Χάγιεν, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως ο παίκτης δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (10/4). Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σιμόν Μινιολέ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε.

Μάλιστα αυτή θα είναι μόλις η πέμπτη φορά φέτος που ο Σκοβ Ολσεν θα απουσιάσει, με τον Δανό ποδοσφαιριστή να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 23 γκολ και 8 ασίστ την τρέχουσα γνωστική περίοδο με τη φανέλα της Μπριζ.

«Ο Σκοβ Όλσεν είναι ακόμα εκτός για το ματς αυτό και βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τον έχουμε στην διάθεσή μας στην ρεβάνς. Ο Μινιολέ προπονήθηκε σήμερα. Θα δούμε αν θα είναι έτοιμος αύριο ή όχι», είπε ο Χάγιεν.