Κλάτενμπεργκ σε ποδοσφαιριστή της Λέστερ: «Έπρεπε να σε αποβάλλω εκεί, αλλά θέλω να το πάρετε»

Ντάνι Σίμπσον

i

©print screen

Κλάτενμπεργκ σε ποδοσφαιριστή της Λέστερ: «Έπρεπε να σε αποβάλλω εκεί, αλλά θέλω να το πάρετε»

Sportal newsroom 20:44 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 14.08.2024

Ο Ντάνι Σίμπσον ήταν στην ομάδα της Λέστερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16 και έβγαλε στη φόρα μια ιστορία με τον Κλάτενμπεργκ, τον πρώην αρχιδιαιτητή της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Η Λέστερ το 2016 έκανε το θαύμα και κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στο ρόστερ της ομάδας βρισκόταν και ο Ντάνι Σίμπσον, ο οποίος είχε τριάντα συμμετοχές στην Premier League εκέινη τη χρονιά.

Μιλώντας σε ένα podcast, ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής έβγαλε στη φόρα μια ιστορία με τον πρώην αρχιδιαιτητή της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Άνετα η Σίτι με μπροστάρη Φόντεν, έκαψε τις «αλεπούδες» η Μπλάκμπερν (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

00:02 - 01.03.2023

Άνετα η Σίτι με μπροστάρη Φόντεν, έκαψε τις «αλεπούδες» η Μπλάκμπερν (vids)

Εύκολο ήταν το έργο της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπρίστολ, με τους «πολίτες» να επικρατούν 3-0, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Φιλ Φόντεν. Την πρόκριση στους «8» του FA Cup πήρε και η Μπλάκμπερν, η οποία... σόκαρε τη Λέστερ (1-2).

Ο πρώην αμυντικός των «αλεπούδων», που σταμάτησε το ποδόσφαιρο την περσινή σεζόν φορώντας την φανέλα της Μπρίστολ Σίτι, σχολίασε ότι σε έναν αγώνα ο Κλάτενμπεργκ έπρεπε να τον είχε αποβάλλει. Παρόλα αυτά όμως δεν το έκανε καθώς ήθελε την Λέστερ να πάρει το πρωτάθλημα.

«Θυμάμαι τον Κλάτενμπεργκ. Νομίζω ότι ήθελε να αποβάλει κάποιον. Είπε κάτι σαν «έπρεπε να σε αποβάλλω εκεί, αλλά θέλω να το πάρετε», υποστήριξε συγκεκριμένα και ξέσπασε στα γέλια. 

Ο 36χρονος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μπλάκμπερν, την Νιούκαστλ, την ΚΠΡ, την Χάντερσφιλντ και την Μπρίστολ Σίτι.