Κλείνει Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός, που έριξε... άκυρο στον Ουνάς

Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί με τη φανέλα της Λιλ

Κλείνει Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός, που έριξε... άκυρο στον Ουνάς

Διονύσης Βερβελές 12:25 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 27.09.2024

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Αντάμ Ουνάς και φορτσάρει για την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζιτσί.

Μπορεί πριν από μερικά 24ωρα ο Αντάμ Ουνάς να λογιζόταν ως παίκτης του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο Αλγερινό εξτρέμ. Αλλά τελικά η υπόθεση του 27χρονου μεσοεπιθετικού δεν θα προχωρήσει για τους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Ουνάς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Κατάρ, Αλ Σαντ και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Κι έτσι, οι Πειραιώτες επικεντρώνεται στην περίπτωση του Γιουσούφ Γιαζιτσί.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λιλ στη Γαλλία, ο Γιουσούφ Γιαζιτζί αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Πριν από μερικές εβδομάδες μάλιστα, η «Equipe» ανέφερε ότι οι Πειραιώτες είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Τούρκου μεσοεπιθετικού, αλλά ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπήρχε και από τη Λάτσιο.

Τελικά, οι διαπραγματεύσεις με τους Λατσιάλι δεν προχώρησαν κι έτσι όπως είχε αναφέρει και ο Αλέξης Σαββόπουλος στους «Baladeros Live», ο 27χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός αναμένεται να πει το «ναι» με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαζιτζί έχει αφήσει το στίγμα του σε προηγούμενες ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Λιλ το 2021. Επιπλέον, έχει καταγράψει 45 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και την περασμένη σεζόν με τη γαλλική ομάδα, σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 42 αγώνες.