«Κλείνει» και Σισέ για τρία χρόνια ο Άρης

Φωτ. IMAGO

«Κλείνει» και Σισέ για τρία χρόνια ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 12:30 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 22.07.2024

Δεύτερο… χτύπημα για τον Άρη με τον υψηλόσωμο (1,97.) πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού που συμφώνησε κι αυτός για τρία χρόνια και αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν να μην κάνει την αρχή. Μετά τον Πιονέ Σίστο που συμφώνησε με τον Άρη και το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, οι κιτρινόμαυροι προχωρούν μέσα σε λίγη ώρα με την δεύτερη προσθήκη τους. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Πάπε Αμπού Σισέ που ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Άρη για τρία χρόνια και αναμένεται την Τετάρτη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ο Άρης κλείνει την τετράδα των στόπερ (Βέλεθ, Μπράμπετς και Ρόουζ) και ταυτόχρονα προσθέτει ύψος που χρειαζόταν στα μετόπισθεν.

Ο Σισέ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Άδανα Ντεμίρσπορ, αλλά έμεινε ελεύθερος πρόσφατα και έλυσε το συμβόλαιό του λόγω οικονομικών προβλημάτων των Τούρκων, με την οποία συμμετείχε σε 13 ματς. Ο υψηλόσωμος (1,97μ.) στόπερ αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 2017 από την Αζαξιό για ένα ποσό περίπου 700.000 ευρώ, ενώ στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό πρόλαβε να γράψει 151 εμφανίσεις με απολογισμό 17 γκολ.

Παίκτης του Άρη ο Πιόνε Σίστο! (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:15 - 22.07.2024

Παίκτης του Άρη ο Πιόνε Σίστο! (vids)

Με τον διακαή πόθο από πέρσι, Δανό διεθνή αριστερό εξτρέμ της Αλάνιασπορ με καταγωγή από την Ουγκάντα, συμφώνησε προφορικά ο Αρης για τα επόμενα τρία χρόνια και κάνει… ποδαρικό στις μεταγραφές. Το βράδυ ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

Τη σεζόν 2021/22 και πιο συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2021 δόθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες στη Σεντ Ετιέν με την οποία έκανε 15 παιχνίδια αλλά δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα αγοράς, ενώ το καλοκαίρι του 2023 αγοράστηκε από τους Τούρκους της Αλάνια έναντι 600.000 ευρώ.

Ο Σισέ είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 16 φορές με ένα γκολ με τελευταία συμμετοχή τον Νοέμβριο του 2022 στα ματς της Εθνικής Σενεγάλης στο Μουντιάλ του Κατάρ.