Η απίστευτη αντίδραση του Κελαϊφί όταν είδε την κλήρωση της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Η απίστευτη αντίδραση του Κελαϊφί όταν είδε την κλήρωση της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Sportal newsroom 20:05 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 29.08.2024

Ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, δεν πρέπει να χάρηκε και πολύ με αυτά που έβγαλε η κληρωτίδα για την ομάδα του...

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, κατακτώντας σχεδόν κάθε χρόνο το γαλλικό πρωτάθλημα και έχοντας στο ρόστερ της σπουδαίους «αστέρες». Υπάρχει όμως και κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει.

Να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League! Είχε τη μεγάλη ευκαιρία τη σεζόν 2019-2020, όταν έδωσε το παρών στον τελικό και αντιμετώπισε την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ηττήθηκε με 1-0.

Η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης λοιπόν αποτελεί απωθημένο των Παριζιάνων και φυσικά βασικός τους στόχος κάθε χρόνο. Όπως και φέτος, που τα ζόρια ξεκινούν από νωρίς για αυτούς.

Και αυτό γιατί στην κλήρωση για το League Stage του Champions League η κληρωτίδα δεν φέρθηκε στη γαλλική ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φέρνοντας στον δρόμο της πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, η Παρί θα αντιμετωπίσει τις Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο, Άρσεναλ, Αϊντχόφεν, Σάλτσμπουργκ, Χιρόνα και Στουτγάρδη. Και μόλις είδε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Αλ Κελαϊφί, τους αντιπάλους της ομάδας του... στραβοκατάπιε!

Δείτε παρακάτω την επική αντίδραση του Αλ Κελαϊφί: