Κληρώνει για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νιόν

Βίντα - Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Κληρώνει για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νιόν

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:17 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 05.08.2024

Τους πιθανούς αντιπάλους στα play offs των Champions League, Europa League και Conference League θα μάθουν το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Ημέρα κληρώσεων είναι η Δευτέρα (5/8) για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Πρώτος στην κληρωτίδα θα μπει ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπου θα μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs του Champions League. Για να βρεθεί σε αυτή τη φάση θα πρέπει προηγουμένως να έχει περάσει το εμπόδιο της Μάλμε. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00.

Αποκάλυψη: Συναντήθηκαν Γιοβάνοβιτς και Φορτούνης - Σε καλό κλίμα η κουβέντα
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:48 - 04.08.2024

Αποκάλυψη: Συναντήθηκαν Γιοβάνοβιτς και Φορτούνης - Σε καλό κλίμα η κουβέντα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε ήδη με τον Κώστα Φορτούνη, για να του εξηγήσει πως τον υπολογίζει στο project που δημιουργεί για την Εθνική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, το ενδεχόμενο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο είναι πλέον πιθανό!

Στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση του Europa League, όπου θα κληρωθεί το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ. Στην κληρωτίδα θα μπει κι ο ΠΑΟΚ, για να μάθει τον αντίπαλό του σε περίπτωση που αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Τελευταία στην κληρωτίδα θα μπει η ΑΕΚ στις 15:00 για τα playoffs του Europa Conference League. Εκεί θα κληρωθεί το ζευγάρι της «Ένωσης» με τη Νόα, όπως κι ο Παναθηναϊκός.