Κλήρωση νέου Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase

ΠΑΟΚ

i

©Intime

Κλήρωση νέου Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase

Κώστας Τόπας 14:24 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 30.08.2024

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την Πέμπτη (29/09) ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς επικρατώντας και στην Ιρλανδία με 2-0 κι έτσι έκλεισε τη θέση του στη League Phase του Europa League με κάθε επισημότητα.

Κάπως έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μαζί με τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα - που ψάχνει βαθμούς στο UEFA Ranking - στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αυτή έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, βέβαια, με τις ομάδες που την απαρτίζουν να είναι πλέον πολύ μεγαλύτερης δυναμικής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως φέτος, το UEFA Europa League, απαρτίζεται από κλαμπ όπως η Ρόμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τη Σλάβια Πράγας και θα αντιμετωπίσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Επιπλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί την Φερεντσβάρος, θα παίξει εκτός με Σοσιεδάδ, εντός με Βικτόρια Πλζεν, εκτός με Γαλατασαράϊ, εντός με Στεάουα και με Ρίγα μακριά από την Τούμπα. Να σημειωθεί ότι η σειρά των ομάδων είναι τυχαία, δεν είναι η σειρά των αγώνων. 

Αναλυτικά οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

  • ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ, εντός

  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, εκτός

  • ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ, εντός

  • ΣΟΣΙΕΔΑΔ, εκτός

  • ΠΛΖΕΝ, εντός

  • ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, εκτός

  • ΣΤΕΑΟΥΑ, εντός

  • ΡΙΓΑ, εκτός

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της στις 25 ή 26 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον ενιαίο όμιλο της League Phase στις 30 Ιανουαρίου 2025.

Το πρόγραμμα του Europa League:

Οι αγώνες της League Phase του Europa League θα διεξαχθούν στο διάστημα Σεπτέμβρη - Γενάρη.  Σε κανονικές εβδομάδες τα παιχνίδια του Europa θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη. Στην αποκλειστική εβδομάδα του Europa League οι αγώνες θα διεξαχθούν Τετάρτη και Πέμπτη και συγκεκριμένα στο διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική: 25-26 Σεπτεμβρίου 2024
2η αγωνιστική: 3 Οκτωβρίου 2024
3η αγωνιστική: 24 Οκτωβρίου 2024
4η αγωνιστική: 7 Νοεμβρίου 2024
5η αγωνιστική: 28 Νοεμβρίου 2024
6η αγωνιστική: 12 Δεκεμβρίου 2024
7η αγωνιστική: 23 Ιανουαρίου 2025
8η αγωνιστική: 30 Ιανουαρίου 2025

Το Σάββατο (31/08) θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!