Ο Κλοπ τα έβαλε με τους οπαδούς της Λίβερπουλ: «Αν δεν είσαι καλά, δώσε το εισιτήριό σου σε κάποιον άλλο» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Ο Κλοπ τα έβαλε με τους οπαδούς της Λίβερπουλ: «Αν δεν είσαι καλά, δώσε το εισιτήριό σου σε κάποιον άλλο» (vid)

Κώστας Τόπας 10:14 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 14.08.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς τόνισε ότι η στήριξή τους στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ δεν ήταν αρκετή.

Η Λίβερπουλ συνέτριψε τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 5-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Carabao Cup. Για τον Γιούργκεν Κλοπ όμως δεν ήταν όλα τέλεια, με τον Γερμανό να τονίζει την δυσαρέσκειά του για την υποστήριξη των οπαδών στις εξέδρες, ζητώντας περισσότερα στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην Άρσεναλ (23/12, 19:30).

«Δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με την ατμόσφαιρα πίσω μου, αναρωτιόμουν τι ήθελαν. Χρειαζόμαστε τον κόσμο το Σάββατο, χρειαζόμαστε το Άνφιλντ στα πόδια μας, χωρίς να μαλώνω με τον αντίπαλο προπονητή ή κάτι τέτοιο. Αν δεν είσαι καλά, δώσε το εισιτήριό σου σε κάποιον άλλο», εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός.

Με αυτή τη νίκη, η Λίβερπουλ βρίσκεται στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φούλαμ. Ο Κλοπ επαίνεσε ιδιαίτερα την ομάδα του Πορτογάλου προπονητή:  «Νομίζω ότι η Φούλαμ είναι καλά προετοιμασμένη, ήταν πολύ άτυχη απέναντι στη Νιούκαστλ με την κόκκινη κάρτα, την οποία θεωρώ αυστηρή. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θέλουν επίσης να πάνε στο Γουέμπλεϊ».

Ο άλλος ημιτελικός αγώνας είναι αυτός της Τσέλσι κόντρα στη Μίντλεσμπρο, με μία από αυτές τις ομάδες να συναντά τη Λίβερπουλ ή τη Φούλαμ στον τελικό της διοργάνωσης στις 25 Φεβρουαρίου.