Αυτός είναι ο νέος «παράδεισος» αξίας τεσσάρων εκατ. ευρώ του Κλοπ μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ

Γιούργκεν Κλοπ

Αυτός είναι ο νέος «παράδεισος» αξίας τεσσάρων εκατ. ευρώ του Κλοπ μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 10:10 - 01.06.2024

Μετά την αποχώρηση από το Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει σύντομα να ταξιδέψει στη Μαγιόρκα, όπου θα μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στη νέα του βίλα αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρώην, πλέον προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ χτίζει έναν «οικολογικό οικογενειακό παράδεισο» σε ένα ισπανικό νησί, μαζί με τη σύζυγό του Ούλα και πρόκειται να ταξιδέψει στις Βαλεαρίδες Νήσους το επόμενο δεκαπενθήμερο για να ελέγξει από πρώτο χέρι πώς εξελίσσονται οι εργασίες στη Σάντσα Πόνσα.

Οι πηγές της «Daily Mail» αποκάλυψαν ότι ο Γερμανός τεχνικός θα μείνει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Kimpton Aysla, το οποίο βρίσκεται μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη νέα του βίλα. Οσα αναφέρουν στο Νησί, ότι η σύζυγός του έχει ήδη μείνει αρκετές φορές στο αναφερόμενο ξενοδοχείο, όπου το φθηνότερο δωμάτιο κοστίζει περίπου 600 ευρώ για τη βραδιά. Το ξενοδοχείο διαθέτει τρία εστιατόρια, ένα κέντρο σπα, ένα γυμναστήριο, μια πισίνα και ένα στούντιο γιόγκα.

Παρεμπιπτόντως, ο Κλοπ έφυγε από τη Λίβερπουλ γιατί «ξέμεινε από ενέργεια», οπότε τον Ιούνιο του 2022 αγόρασε ένα σπίτι στη Μαγιόρκα για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από τον Ελβετό επιχειρηματία και καλλιτέχνη, Ρολφ Κνε και αποφάσισε να το ανακαινίσει πλήρως.

Γείτονές του θα είναι ένας άλλος πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, ο Μπρένταν Ρότζερς, καθώς και ο νυν επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι Ετσι, σύντομα θα ολοκληρωθεί το νέο σπίτι του Κλοπ, ο οποίος μετέτρεψε τη βίλα σε ένα οικολογικό σπίτι στο οποίο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θα μειωθεί έως και 75% χρησιμοποιώντας ένα σύστημα στο οποίο η θέρμανση και ο κλιματισμός συνδέονται μεταξύ τους.

Αυτά τα δύο συστήματα ρυθμίζονται από έναν υπολογιστή για να διασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία στο σπίτι παραμένει η ίδια ανεξάρτητα από τον καιρό έξω. Η νέα βίλα του Γερμανού προπονητή απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το αποκλειστικό «Mallorca Country Club», όπου ο Γιούργκεν και η Ούλα είναι επίτιμα μέλη.