Ο Κλοπ αποθέωσε τον Έμερι: «Αυτό που έχει κάνει φέτος είναι απίστευτο»

Ο Κλοπ και ο Έμερι

i

Photo by Xavier Ballart/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Ο Κλοπ αποθέωσε τον Έμερι: «Αυτό που έχει κάνει φέτος είναι απίστευτο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:20 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:01 - 29.05.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Ουνάι Έμερι, με αφορμή την αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Άστον Βίλα στρέφει, πλέον, την προσοχή της στην Premier League, αφού το βράδυ της Πέμπτης (9/5) ο Ολυμπιακός την πέταξε εκτός Europa Conference League. Στόχος της ομάδας να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο τη χρονιά της στο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το UEFA Champions League.

Μία από τις επερχόμενες μάχες μέχρι το τέλος είναι και αυτή της Δευτέρας (13/5) κόντρα στη Λίβερπουλ, την οποία υποδέχεται στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουνάι Έμερι, τον οποίο και αποθέωσε με αφορμή τα όσα κατάφερε τη φετινή σεζόν.

Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Είμαι πληγωμένος με τον αποκλεισμό, όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»
CONFERENCE LEAGUE

13:39 - 12.05.2024

Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Είμαι πληγωμένος με τον αποκλεισμό, όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να φτάσει η Άστον Βίλα στον τελικό του Conference League.

«Είναι το τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν (σ.σ. αναφέρεται στην Άστον Βίλα). Οπότε είναι λογικό είναι ότι θέλουν να ολοκληρώσουν ονειρικά τη χρονιά στο τελευταίο ματς εντός του γηπέδου τους», τόνισε ο Κλοπ σε πρώτο χρόνο για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Εν συνεχεία, ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε υπέροχο αυτό που έκανε ο Έμερι τη φετινή χρονιά στην Άστον Βίλα, λέγοντας πως: «Φέτος στο Europa Conference League, του χρόνου στο Champions League. Η δουλειά που έχει κάνει ο Ουνάι είναι απίστευτη. Είναι ένας από τους κορυφαίους του είδους στον κλάδο μας. Όπου βρέθηκε και όπου στάθηκε ήταν πετυχημένος».

Θυμίζουμε πως η Άστον Βίλα αποκλείστηκε οριστικά από τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη, όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 μέσα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό ήταν ένα από τα δύο βήματα, αφού προηγουμένως οι Πειραιώτες είχαν πανηγυρίσει ιστορικό «διπλό» στο Μπέρμιγχαμ με 2-4. Πέντε από τα συνολικά έξι γκολ τα έβαλε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πλέον αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Europa Conference League.

Πλέον, η Άστον Βίλα στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League, στα οποία θέλει να πάρει νίκη. Σε πρώτο χρόνο αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ τη Δευτέρα (13/5), ενώ το τελευταίο της ματς θα είναι με την Κρίσταλ Πάλας την άλλη Κυριακή (19/5).