Κλοπ: «Ήταν καλύτερο να μην βλέπουμε για λίγο ο ένας τον άλλον»
i

Γιούργκεν Κλοπ/ ©Chris Brunskill/ Getty Images/ Ideal Images

Κλοπ: «Ήταν καλύτερο να μην βλέπουμε για λίγο ο ένας τον άλλον»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:05 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 20.08.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του καθώς έκρινε πως ήταν αναγκαίο να μείνουν για λίγες ώρες μακριά.

Το κλίμα στο Μέρσεϊσαϊντ είναι αρκετά βαρύ εδώ και καιρό. Η νέα ήττα της Λίβερπουλ από τη Γουλβς το Σάββατο (4/2) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League το έκανε χειρότερο. Οι «reds» ηττήθηκαν 3-0 εκτός έδρας από τους «λύκους» και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γερμανός προπονητής ενόψει του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην Έβερτον την προσεχή Δευτερά (13/11, 22:00), μίλησε για τον λόγο που έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μετά την «βαριά» ήττα στο «Μολινό». 

«Μιλήσαμε μεταξύ μας, το αναλύσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε στα παιδιά δύο ημέρες ρεπό καθώς μεσολαβούσε αρκετό διάστημα από το περασμένο Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα. Θα μπορούσα να ορίσω προπόνηση ή αποθεραπεία την Κυριακή και από Δευτέρα να ξεκινούσαμε την προετοιμασία για την Έβερτον. Δεν θα μας βοηθούσε όμως καθόλου. Θα ήταν πολύ άσχημο, θα είχαμε τραυματισμούς και θα δημιουργούσε μόνο προβλήματα.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν μιλήσαμε την Κυριακή για όλα, σκέφτηκα ότι θα μας κάνει 100% καλό να μην ιδωθούμε για αυτές τις δύο μέρες. Μας βοήθησε αυτό. Έφυγα την Κυριακή σε μέτρια διάθεση και όταν επέστρεψα ήταν πολύ καλύτερη. Το δούλεψα μέσα μου, έλαβα πολλές κλήσεις στο κινητό μου αλλά ήμουν σε πολύ καλύτερη διάθεση οπότε με ωφέλησε. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου δείχνουν εντυπωσιακά φρέσκοι. Είναι αλήθεια, οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά, είχαν σούπερ ένταση», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ