«Ο Κλοπ δεν πρόκειται να προπονήσει καμία ομάδα για τουλάχιστον έναν χρόνο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ

i

© Intime

«Ο Κλοπ δεν πρόκειται να προπονήσει καμία ομάδα για τουλάχιστον έναν χρόνο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:37 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 14.08.2024

Θέση για τις φήμες γύρω από τον Γιούργκεν Κλοπ πήρε ο ατζέντης του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος τόνισε πως ο τεχνικός θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα.

Έπειτα από εννέα χρόνια, ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό εξέφρασε ο ίδιος μέσω συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να κάνει ένα διάλειμμα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Το είπα στον σύλλογο ήδη τον Νοέμβριο. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένα σοκ για πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή, όταν το ακούς για πρώτη φορά, αλλά προφανώς μπορώ να το εξηγήσω - ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το εξηγήσω.

Λατρεύω τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, αγαπώ τα πάντα για την πόλη, αγαπώ τα πάντα για τους υποστηρικτές μας, αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το προσωπικό. Αγαπώ τα πάντα. Αλλά το ότι παίρνω αυτή την απόφαση δείχνει ότι είμαι πεπεισμένος πως αυτό είναι που πρέπει να κάνω. 

Ξεμένω από ενέργεια. Δεν έχω πρόβλημα τώρα, προφανώς, το ήξερα ήδη από καιρό ότι θα πρέπει να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα είμαι απολύτως καλά. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Μετά από τα χρόνια που ήμασταν μαζί και μετά από τόσο χρόνο που περάσαμε μαζί και μετά από όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός μεγάλωσε για σένα, η αγάπη μεγάλωσε για σένα και το λιγότερο που σου οφείλω είναι η αλήθεια - και αυτή είναι η αλήθεια», ανέφερε συγκεκριμένα πριν από περίπου έναν μήνα ο Γερμανός τεχνικός.

Τα σενάρια γύρω από το όνομά του άρχισαν να αυξάνονται, αφού ουκ ολίγες ομάδες έχουν στο στόχαστρό τους τον Κλοπ. Εντούτοις, την φράση του ίδιου πως θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από το ποδόσφαιρο ήρθε να επιβεβαιώσει ο ατζέντης του.

Καμία Μπάγερν: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο
PREMIER LEAGUE

14:41 - 21.02.2024

Καμία Μπάγερν: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο

Μέσω του μάνατζερ του, ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει μακριά από τους πάγκους για ένα χρόνο, παρά το ενδιαφέρον που δείχνει η Μπάγερν για την πρόσληψή του μετά το «διαζύγιο» με τον Τόμας Τούχελ.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του κόουτς, Μαρκ Κόζικε, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πρόκειται να προπονήσει κανέναν σύλλογο, για τουλάχιστον έναν χρόνο μετά την απόσυρση του. «Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα αναλάβει κανένα κλαμπ και καμία εθνική, τουλάχιστον για ένα χρόνο μετά την απόσυρση του. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα», ανέφερε συγκεκριμένα ο ατζέντης.