Ο κακός χαμός στην υποδοχή της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ

Ο κακός χαμός στην υποδοχή της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ

Δημήτρης Χούπης 17:02 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:06 - 29.05.2024

Ο κακός χαμός επικρατεί έξω από το Άνφιλντ με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να έχουν δημιουργήσει μια θριαμβευτική υποδοχή για το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ ως προπονητής των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ περνάει τις τελευταίες της ώρες στην εποχή Κλοπ και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται για το μεγάλο «αντίο» στον Γερμανό προπονητή. Οι «κόκκινοι» λοιπόν αντιμετωπίζουν τη Γουλβς για την τελευταία αγωνιστική σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο για τους φίλους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αποχώρηση του Κλοπ μετά από εννέα χρόνια, όπου κατέκτησε τα πάντα ως τεχνικός της Λίβερπουλ. Το Άνφιλντ θα είναι κατάμεστο για ακόμα μια φορά, αλλά οι οπαδοί των «κόκκινων» δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα και εκτός γηπέδου.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για τον αποχαιρετισμό του Κλοπ πριν από το Last Dance
PREMIER LEAGUE

09:03 - 19.05.2024

Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για τον αποχαιρετισμό του Κλοπ πριν από το Last Dance

Το ματς κόντρα στη Γουλβς θα είναι το τελευταίο για τον Γιούργκεν Κλοπ, ως προπονητής της Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να συγκινεί για ακόμη μία φορά τους οπαδούς της ομάδας του με το συγκλονιστικό μήνυμά του μέσα από το «Άνφιλντ».

Συγκεκριμένα, περίμεναν έξω από το Άνφιλντ με καπνογόνα και συνθήματα και περίμεναν το πούλμαν της ομάδας για να αποθεώσουν τους παίκτες για μια τελευταία φορά μέσα στη σεζόν. Αλλά προφανώς και τον Κλοπ για τελευταία φορά, μετά από εννέα χρόνια.