Απογοητευμένος με τον προγραμματισμό ο Κλοπ: «Οι άνθρωποι που το αποφασίζουν δεν τους νοιάζει»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Απογοητευμένος με τον προγραμματισμό ο Κλοπ: «Οι άνθρωποι που το αποφασίζουν δεν τους νοιάζει»

Κώστας Τόπας 15:22 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 14.08.2024

Έρχονται εβδομάδες τρόμου για τον Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ θα παίξει το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια σε 25 ημέρες με την Άρσεναλ την Κυριακή (07/01, 18:30) και ο Γερμανός τεχνικός είναι έξαλλος με τον προγραμματισμό.

Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να συμμετέχει σε τέσσερις διοργανώσεις, αλλά στον Γιούργκεν Κλοπ δεν αρέσει η οργάνωση του προγράμματος. Ο Γερμανός τεχνικός των «Reds» παραπονέθηκε για αυτό στο παρελθόν και το κάνει ξανά. Η Λίβερπουλ έχει ήδη παίξει 29 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, αλλά ανάλογα με την απόδοσή της στα εγχώρια κύπελλα, θα μπορούσαν να προστεθούν αρκετά ακόμη παιχνίδια.

«Προσπαθούμε να βρούμε στιγμές που μπορούμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά για μια σούπερ έντονη σεζόν. Αλλά οι άνθρωποι που το αποφασίζουν δεν ανησυχούν για αυτό», είπε ο Κλοπ. «Δεν υπάρχει ένα άτομο που αποφασίζει ποιος μπορεί να θυμηθεί πώς ήταν όταν ήταν ο ίδιος παίκτης.

Βγαίνουμε από μια περίοδο όπου παίξαμε πέντε παιχνίδια σε 13 ημέρες και κανείς δεν μας ρώτησε: Πώς ήταν; Απλά πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε. Έτσι ακριβώς είναι ο κόσμος. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες και αυτό ακούγεται ότι ο κόσμος θα τελειώσει, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να το ξεπεράσουμε», τόνισε στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός.

Το ότι οι παίκτες κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φυσικά όρια, είπε ο Κλοπ. «Κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο».