Οπαδοί της Μάιντς εναντίον του «αγαπημένου» τους Κλοπ: «Ξέχασες όλα όσα σε κάναμε να γίνεις»
i

©imago

Οπαδοί της Μάιντς εναντίον του «αγαπημένου» τους Κλοπ: «Ξέχασες όλα όσα σε κάναμε να γίνεις»

Δημήτρης Χούπης 20:18 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 19.10.2024

Οι οπαδοί της Μάιντς στον αγώνα με τη Λειψία σήκωσαν ένα πανό, στο οποίο τα... έχωναν στον «αγαπημένου» τους Κλοπ που έχει αναλάβει χρέη υπεύθυνου ποδοσφαίρου των ομάδων που έχει η Red Bull.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί τον νέο υπεύθυνο ποδοσφαίρου των ομάδων που έχει στην ιδιοκτησία της η Red Bull. Δηλαδή της Λειψίας, της Σάλτσμπουργκ, της Νιου Γιορκ, της Μπραγκαντίνο και της Red Bull Μπραζίλ.

Η απόφαση του πρώην προπονητή της Λίβερπουλ έφερε αντιδράσεις στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αφού τον κατηγορούν ότι έχει αθετήσει όσα έχει πει στο παρελθόν και πλέον κυνηγάει το χρήμα. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν, ενώ ήρθε και η σειρά αυτών της Μάιντς.

Συγκεκριμένα, πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λειψία οι οπαδοί της Μάιντς, σήκωσαν ένα πανό στο οποίο δείχνουν την αντίθεσή τους με την απόφαση του Κλοπ. Ο οποίος αποτέλεσε προπονητής της ομάδας στο παρελθόν και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

«Έχεις τρελαθεί;», «Ξέχασες όλα όσα σε κάναμε να γίνεις», «Μου αρέσουν οι άνθρωποι μέχρι να με απογοητεύσουν», ήταν μερικά από τα μηνύματα των φίλων της γερμανικής ομάδας.

Για την ιστορία η Μάιντς ηττήθηκε με 2-0 από τη Λειψία χάρη στα γκολ των Τσάβι Σίμονς και Όρμπαν.