Τα πρώτα λόγια του Κλοπ μετά την συνεργασία του με την Red Bull: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ

i

©RedBull

Τα πρώτα λόγια του Κλοπ μετά την συνεργασία του με την Red Bull: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος»

Κώστας Τόπας 10:49 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 09.10.2024

Ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με την Red Bull εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γυρίζει σελίδα στην καριέρα του καθώς πλέον θα είναι ο νέος επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων της Red Bull, με ειδική οψιόν αποχώρησης για να αναλάβει την εθνική Γερμανίας.

Η Red Bull από την πλευρά της επισημοποίησε την υπογραφή του Γερμανού , ο οποίος θα διευθύνει όλα τα κλαμπ της αυστριακής εταιρείας: Λειψία, Σάλτσμπουργκ, Λιντς, New York City, Μπραγαντίνο (Βραζιλία) και Ομίγια Αρντίτζα (Ιαπωνία).

Νέα σελίδα στην καριέρα του Κλοπ: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου της Red Bull - Τι ισχύει με εθνική Γερμανίας
PREMIER LEAGUE

09:25 - 09.10.2024

Νέα σελίδα στην καριέρα του Κλοπ: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου της Red Bull - Τι ισχύει με εθνική Γερμανίας

Ο Γιούργκεν Κλοπ γυρίζει σελίδα στην καριέρα καθώς πλέον θα είναι ο νέος επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων της Red Bull, με ειδική οψιόν αποχώρησης για να αναλάβει την εθνική Γερμανίας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις: «Μετά από σχεδόν 25 χρόνια στο περιθώριο, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα εμπλακώ σε ένα έργο σαν αυτό.

Ο ρόλος μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι που κάνουν το παιχνίδι αυτό που είναι. Με την ένταξή μου στη Red Bull παγκοσμίως, θέλω να αναπτύξω, να ενισχύσω και να υποστηρίξω το απίστευτο ποδοσφαιρικό ταλέντο που έχουμε στη διάθεσή μας. Υπάρχουν με πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το κάνουμε αυτό χρησιμοποιώντας την ελίτ γνώση και εμπειρία που έχει να μάθει η Red Bull από άλλα αθλήματα και άλλες βιομηχανίες», είπε ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ

«Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε τι είναι δυνατό. Βλέπω τον ρόλο μου πρωτίστως ως μέντορα στους προπονητές και τη διοίκηση των συλλόγων της Red Bull, αλλά τελικά είμαι μέρος ενός μοναδικού, καινοτόμου και προνοητικού οργανισμού. Όπως είπα, αυτό δεν θα μπορούσα να ενθουσιαστώ περισσότερο», κατέληξε ο Γερμανός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Κλοπ έχει εξασφαλίσει μια ρήτρα στο συμβόλαιο με τη Red Bull που του επιτρέπει να γίνει προπονητής της εθνικής Γερμανίας, εάν του παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία στο μέλλον.