Ο «Knollsy» αποθεώθηκε από την Γουέστ Χαμ και πήρε δώρο πρόσκληση για τον τελικό του Europa League (vids)

«Knollsy»

i

PrtScr

Ο «Knollsy» αποθεώθηκε από την Γουέστ Χαμ και πήρε δώρο πρόσκληση για τον τελικό του Europa League (vids)

Κώστας Τόπας 09:03 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 14.08.2024

Ο Κρις Κνολ, ο οπαδός της Γουέστ Χαμ που αντιμετώπισε μόνος του αμέτρητους χούλιγκαν της Άλκμααρ, έλαβε πρόσκληση, ως δώρο για τον ηρωισμό του, από τα «σφυριά» για τον τελικό του Europa League.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Άλκμααρ στην Ολλανδία, διπλασίασε τις νίκες της υπέρ της ομάδας του Χατζηδιάκου και του Παυλίδη και στο τέλος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League. Ωστόσο στη διάρκεια των πανηγυρισμών των Άγγλων η κατάσταση ξέφυγε. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Άλκμααρ επιτέθηκαν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, με τους παίκτες της Γουέστ Χαμ να σπεύδουν για να προστατέψουν τους ανθρώπους τους.

Ο «Knollsy», ο οποίος είναι γνωστός οπαδός στις τάξεις της αγγλικής ομάδας, παρέα με έναν έτερο ηρωικό φίλο της Γουέστ Χαμ, δεν άφησαν να περάσει ούτε ένας οπαδός της Άλκμααρ από την σκάλα που οδηγούσε στην κερκίδα και τα έβαλαν με δεκάδες ultras της Άλκμααρ, εξουδετερώνοντας έναν-έναν με μπουνιές και κλωτσιές και θυμίζοντας ταινία δράσης. Μάλιστα, η συγκεκριμένη στιγμή έχει πλέον απαθανατιστεί σε έναν πίνακα του καλλιτέχνη Canning Town Len.

Ο «άγγελος του Άλκμααρ», όπως είναι πλέον το παρατσούκλι του, γνώρισε την αποθέωση τόσο από τους παίκτες της Γουέστ Χαμ όσο κι από τους υπόλοιπους συνοπαδούς του. Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της θέλησε να τιμήσει τον «Knollsy» για τον ηρωισμό του και του μοίρασε πρόσκληση για τον τελικό της ομάδας με την Φιορεντίνα στο Europa League (07/06, 22:00).

Ο γνωστός, πλέον, οπαδός παραδέχτηκε ότι σχεδόν ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε τα νέα: «Ήμουν στη δουλειά όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα, σχεδόν έκλαψα. Είμαι τόσο χαρούμενος».