Ο Κόντε θέλει τον Λουκάκου στη Νάπολι: «Σε περιμένω με πέντε κιλά λιγότερα!»

Αντόνιο Κόντε & Ρομέλου Λουκάκου

i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Ο Κόντε θέλει τον Λουκάκου στη Νάπολι: «Σε περιμένω με πέντε κιλά λιγότερα!»

Κώστας Τόπας 11:39 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 05.06.2024

Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας (05/06) από τη Νάπολι, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως μεγάλη του επιθυμία είναι η απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει ο νέος προπονητής της Νάπολι και, εκτός του ότι έχει ήδη θεωρήσει τον Κβαρατσχέλια βασικό πυλώνα για το νέο ρόστερ των «παρτενοπέι», έχει ήδη καθορίσει τον βασικό του στόχο για τη μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», ο προπονητής θέλει να υπολογίζει στον Ρομέλου Λουκάκου -τον οποίο θέλει και η Μίλαν- και μάλιστα έχει τηλεφωνήσει στον Βέλγο διεθνή: «Θα σε περιμένω στη Νάπολι με πέντε κιλά λιγότερα!», είπε ο Κόντε, στον παίκτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός από την Τσέλσι στη Ρόμα.

Επιπλέον, ο Αντόνιο Κόντε δείπνησε αυτή την Τρίτη (04/06) με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και όπως όλα δείχνουν η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας (05/06).

Η ομάδα από τον ιταλικό νότο τη φετινή σεζόν, είχε μια εφιαλτική χρονιά τερματίζοντας στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, μια χρονιά μετά την κατάκτηση της Serie A. Ενδεικτικό του πόσο κακή ήταν η σεζόν είναι το γεγονός ότι έχει αλλάξει τρεις προπονητές.

Αρχικά ξεκίνησε με τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έκατσε μόλις 16 αγώνες και στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Γουόλτερ Ματσάρι, που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας για έναν παραπάνω αγώνα από τον Γάλλο. Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα έκατσε από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος.

Ο Κόντε έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, τα τρία με τη Γιουβέντους και το ένα με την Ίντερ. Ακόμα έχει κατακτήσει μία Premier League και ένα FA Cup με την Τσέλσι. Ακόμα έχει κάτσει στους πάγκους της Αρέτσο, της Μπάρι, της Αταλάντα και της Τότεναμ.