Κόντης: «Κρίμα! Κάναμε καλή προσπάθεια και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε»

Ο Χρήστος Κόντης

i

© Intime

Κόντης: «Κρίμα! Κάναμε καλή προσπάθεια και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:30 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

Απογοητευμένος ήταν ο Χρήστος Κόντης μιλώντας μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, τονίζοντας πως η ομάδα του προσπάθησε αλλά τελικά δεν πήρε αυτό που ήθελε.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη... ηλεκτροσόκ στη Λεωφόρο, αφού είδε τον Ολυμπιακό να μετατρέπει το 2-0 σε 2-2 και να του παίρνει την τρίτη θέση στη Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χρήστος Κόντης δεν έκρυψε την απογοήτευση του, με το αποτέλεσμα στη Λεωφορο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια, ωστόσο δεν πήραν αυτό που ήθελαν. Παράλληλα, στάθηκε στις αλλαγές που έκανε, λέγοντας πως αρκετές από αυτές ήταν αναγκαστικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη:

«Έλλειψη διάρκειας στην απόδοση. Δώσαμε πολλά μέτρα στον αντίπαλο, μετά το 2-1. Όταν μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό σε πιέζει τόσο πολύ, μπορεί να δεχτείς και άλλο γκολ. Είχαμε κάποια θέματα με ποδοσφαιριστές, κάναμε κάποιες αλλαγές που δεν θέλαμε. Κρίμα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε.

Στο ποδόσφαιρο, το σημερινό ματς τελείωσε σήμερα. Δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρει τον τίτλο. Θεωρώ ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει. Μετά από 5-6 προπονήσεις θα βγάλουμε κι άλλα πράγματα στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος πως θα κατακτήσουμε την κούπα».