Κόντης: «Θέλουμε να κερδίσουμε την Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ»

Χρήστος Κόντης

i

©Intime

Κόντης: «Θέλουμε να κερδίσουμε την Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ»

Sportal newsroom 18:22 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 24.10.2024

Ο Χρήστος Κόντης που προπονεί την Αλ Φάιχα δήλωσε πως θέλει να κερδίσει την Αλ Ετιφάκ στης οποίας τον πάγκο είναι ο Στίβεν Τζέραρντ.

Η Αλ Φάιχα του Χρήστου Κόντη θα αντιμετωπίσει την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ για το ερχόμενο Σάββατο (26/10) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του πρώην τεχνικού του Βόλου βρίσκεται στην 16η θέση, έχοντας να δει νίκη δύο αγωνιστικές.

Όπως δήλωσε όμως ο Έλληνας προπονητής, η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Αλ Ετιφάκ. Η οποία βρίσκεται στην 9η θέση με δέκα βαθμούς. «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Αλ Ετιφάκ και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι δύσκολα και η Αλ Ετιφάκ έρχεται από αγώνα, στον οποίο δεν είχε παίξει αρκετά καλά», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

«Θα παλέψουμε να πάρουμε τους βαθμούς και το ματς και ξέρουμε τη δύναμη της Αλ Ετιφάκ με τους "αστέρες" της και αν οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε στη συνέχεια.