«Στη λίστα της Φερεντσβάρος ο Κόντης»

Χρήστος Κόντης

i

Intime

«Στη λίστα της Φερεντσβάρος ο Κόντης»

Δημήτρης Χούπης 21:32 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 05.06.2024

Ο Χρήστος Κόντης σύμφωνα με τους Ούγγρους είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Φερεντσβάρος.

Υποψήφιος για τον πάγκο της Φερεντσβάρος είναι ο Χρήστος Κόντης. Ο Έλληνας προπονητής μετά τον Παναθηναϊκό, συνδέθηκε σύμφωνα με τους Ούγγρους με την ομάδα από τη Βουδαπέστη. Ο 49χρονος έκατσε στον πάγκο των Πρασίνων ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία κρίσιμη περίοδο και μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ο Σάρι δεν πείθεται» λόγω Λάτσιο, ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί τις εναλλακτικές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:21 - 05.06.2024

«Ο Σάρι δεν πείθεται» λόγω Λάτσιο, ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί τις εναλλακτικές

Ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει εσαεί τον Μαουρίσιο Σάρι και στρέφεται σε άλλους προπονητές για τον πάγκο του. Άμεσες οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, με σκοπό να κλείσει το ζήτημα μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κόντη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής διαδρομής τους», αναφερόταν στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρησή του.

Μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό λοιπόν, φαίνεται ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της Φερεντσβάρος ενδέχεται να είναι ο Χρήστος Κόντης και ήδη έχει γίνει επαφή μεταξύ των δυο πλευρών», αναφέρει χαρακτηριστικά το «NB1.hu», το οποίο όμως επικαλείται Μέσα από Αγγλία.

Την ίδια ώρα οι Ούγγροι αναφέρονται στην καριέρα του Κόντη ως ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει παίξει σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ πριν κάνουν λόγο στην προπονητική του καριέρα. Εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να κρατήσει στην κατηγορία τον Βόλο, παρόλο που βρισκόταν σε δύσκολη θέση.