Κοϊτά: «Όταν έχουμε πίστη και ενότητα, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα»
i

© Intime

Κοϊτά: «Όταν έχουμε πίστη και ενότητα, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα»

Κώστας Τσίλης 18:10 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 14.08.2024

Έδωσε σύνθημα… πρόκρισης για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νόα, ο Μαυριτανός εξτρέμ

Μπορεί ο Αμπού Κοϊτά να είναι μόλις περίπου έναν μήνα στην ΑΕΚ. Όμως φαίνεται πως έχει απολύτως συναίσθηση και για το μέγεθος του συλλόγου, αλλά και για την δυναμική του. Όπως και για την δυνατότητα να κάνει αύριο την ανατροπή απέναντι στη Νόα και να προκριθεί.

Αλμέιδα: «Έχω δει ήδη 30 φορ, θέλουμε έναν επιθετικό που θα είναι ανταγωνιστικός για τον Γκαρσία»
CONFERENCE LEAGUE

18:01 - 14.08.2024

Αλμέιδα: «Έχω δει ήδη 30 φορ, θέλουμε έναν επιθετικό που θα είναι ανταγωνιστικός για τον Γκαρσία»

Έδωσε το στίγμα για την μάχη της πρόκρισης της ΑΕΚ επί της Νόα ο Αργεντινός τεχνικός, αλλά αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, στην επίσκεψη του Ηλιόπουλου στα Σπάτα, αλλά ακόμα και στους τερματοφύλακες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο αντίπαλος έβαλε τρια γκολ στο πρώτο ματς. Αλλά μπορούμε και εμείς να πετύχουμε τρία γκολ. Έχουμε την δυνατότητα, έχουμε την ποιότητα και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Πρώτα απ’ όλα να είμαστε ένα σύνολο και να πιστεύουμε σε εμάς. Και αν έχουμε πίστη μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Πιστεύουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!