«Έκλεισε» η φωνή του Πέτρου Κόκκαλη από τους πανηγυρισμούς: «Ολόψυχα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τους παίκτες, σε όλη την Ελλάδα» (vid)

«Έκλεισε» η φωνή του Πέτρου Κόκκαλη από τους πανηγυρισμούς: «Ολόψυχα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τους παίκτες, σε όλη την Ελλάδα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 30.05.2024

Ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Σήμερα» και αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο κι έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0, στον τελικό του Europa Conference League, χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί στην παράταση.

Με τη λήξη του αγώνα η αποστολή της ομάδας, πήγε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά όπου εκεί ο κόσμος του συλλόγου είχε δημιουργήσει μια τεράστια υποδοχή για τους θριαμβευτές.

Εκεί με μπροστάρη τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, στήθηκε ένα... γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Έλληνας μέσος αφού πρώτα μίλησε στον κόσμο του Ολυμπιακού στη συνέχεια κάλεσε τους οπαδούς να φωνάξουν για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και όλοι μαζί να τραγουδήσουν το «Είσαι στο μυαλό».

Για τη μεγάλη αυτή επιτυχία κλήθηκε να μιλήσει ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα.

«Ολόψυχα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τους παίκτες, σε όλη την Ελλάδα. Πήγα με τη παρέα μου, το χάρηκα, ακούτε και τη φωνή μου. Σε όλη αυτή την ιστορία του Ολυμπιακού εγώ συνήθως δούλευα στο γήπεδο, τώρα το είδα σαν φίλαθλος. Χάρηκα πάρα πολύ. Κατακτήσαμε ένα τρόπαιο το μεγαλύτερο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχει παίξει σε τελικούς κι έχει καταστεί πλέον και με τη βούλα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος στον κόσμο. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.