Οριστικό: Το Σάββατο (31/8) στη Θεσσαλονίκη ο Κόλεϊ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Ομάρ Κόλεϊ

i

© Imago

Οριστικό: Το Σάββατο (31/8) στη Θεσσαλονίκη ο Κόλεϊ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:09 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 30.08.2024

Η άφιξη του Ομάρ Κόλεϊ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ «κλείδωσε».

Η Μπεσίκτας πήρε την απόφαση να αφήσει ελεύθερο τον Ομάρ Κόλεϊ και ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία μαζί του για διετές συμβόλαιο, με σκοπό να καλύψει το κενό που αφήνει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ο 31χρονος στόπερ από την Γκάμπια θα έχει απολαβές λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει άμεσα την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις. Όσον αφορά στην άφιξή του, υπό κανονικές συνθήκες θα βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή (30/8), ωστόσο ένα απρόοπτο με την πτήση άλλαξε τα δεδομένα.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο ίδιος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου, αφού οριστικοποιήθηκε η ώρα της άφιξης του (08:40) στη χώρα μας.

Ο Κόλεϊ είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με σημαντική θητεία στη Serie A, καθώς έχει γράψει 136 συμμετοχές με τη Σαμπντόρια, ενώ και το πέρασμά του από το Βέλγιο και την Γκενκ ήταν πετυχημένο, αφού με την εν λόγω ομάδα είχε 95 εμφανίσεις. Ο 31χρονος αμυντικός φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν τον απέκτησε αντί 2,3 εκατομμύρια ευρώ από τη Σαμπντόρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!