Οριστικά χωρίς τον Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα (vids)

Ο Κόλεϊ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

i

© Intime

Οριστικά χωρίς τον Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα (vids)

Μάνος Τσαλγατίδης 18:16 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 02.10.2024

Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να μην τον υπολογίζει για το ματς με τη Στεάουα.

Μετά την ήττα στην Πόλη στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League, ο ΠΑΟΚ καλείται να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν στην Τούμπα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου (3/10, 22:00) κι όπως έγινε γνωστό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ομάρ Κόλεϊ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αντιμετώπιζε ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τη Γαλατά και μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει, ενώ αυτήν τη στιγμή δεν δίνει το «παρών» στην τελευταία προπόνηση.

Κοτάρσκι: «Αντίδραση και νίκη κόντρα στη Στεάουα!»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10) ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, με αφορμή την αυριανή (3/10, 22:00) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως απολαμβάνει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και στόχος είναι να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στα δύο προηγούμενα ματς του Δικεφάλου, τονίζοντας πως η ομάδα θα αντιδράσει και θα πάρει αύριο τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θεωρεί πιο απαιτητική διοργάνωση το Europa League:

«Συμφωνώ ότι η διοργάνωση είναι ένα επίπεδο πάνω. Είναι εύκολα αντιληπτό και από τα ονόματα των αντιπάλων. Είναι μια καινούρια σεζόν κι ένα καινούριο φορμάτ. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους, όπως είχαμε πέρσι και στο Conference League. Εδώ που βρισκόμαστε είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστική διοργάνωση».

Για την εκκίνησή του στη σεζόν:

«Κάθε μέρα θέλω να βελτιώνομαι. Ξεκίνησα καλά τη σεζόν, αλλά και η ομάδα ξεκίνησε καλά. Νιώθω εξαιρετικά που παίζω εδώ και με τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που παίζω σκληρά παιχνίδια, όπως το αυριανό. Είμαι ήρεμος και απολαμβάνω να παίζω για τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να παίξω και να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι».

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Λουτσέσκου προς το πρόσωπό του:

«Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Λουτσέσκου, με σέβεται όπως κι εγώ. Είναι πολύ ωραίο να ακούς τέτοια σχόλια από τον προπονητή. Μού δίνει κίνητρο για να είμαι εκεί για την ομάδα. Βέβαια στην πράξη δεν έχει σημασία αν θα κάνω εγώ την επέμβαση. Είμαστε μία ενωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο κι αυτό είναι το δυνατό μας σημείο».