Η απάντηση της Κόμο για τη ρατσιστική επίθεση του παίκτη της στον Χι - Τσαν

Χουάνγκ Χι - Τσαν

i

©imago

Η απάντηση της Κόμο για τη ρατσιστική επίθεση του παίκτη της στον Χι - Τσαν

Δημήτρης Χούπης 15:57 - 16.07.2024

Η Κόμο έδωσε την απάντησή της για τα όσα έγιναν στο φιλικό με τη Γουλβς, στο οποίο παίκτης της έκανε ρατσιστική επίθεση στον Χι - Τσαν και στη συνέχεια ο Ποντένσε έριξε μπουνιά στον αντίπαλό του.

Ο κακός χαμός έγινε σε φιλική αναμέτρηση της Γουλβς με την Κόμο, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε και τον Χουάνγκ Χι - Τσαν. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός των «λύκων» δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από έναν παίκτη της ιταλικής ομάδας και αμέσως μετά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τον γρονθοκόπησε, υπερασπιζόμενος τον συμπαίκτη του.

Η Γουλβς ρώτησε τον Νοτιοκορεάτη αν θέλει να σταματήσουν το παιχνίδι, το οποίο όμως συνεχίστηκε. Στο τέλος της αναμέτρησης όμως ο αγγλικός σύλλογος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τα όσα συνέβησαν, ενώ από τη μεριά της η Κόμο έδωσε την απάντησή της.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με τον ρατσισμό και καταδικάζει όλες τις μορφές του με οποιονδήποτε τρόπο, Μιλήσαμε στον αμυντικό για να καταλάβουμε τι είπε. Μας είπε ότι το σχόλιο που έκανε στον άλλον αμυντικό ήταν, "αγνόησέ τον, νομίζει ότι είναι ο Τζάκι Τσαν".

Έχοντας μιλήσει στους παίκτες μας, είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό αφορούσε το όνομα του παίκτη και το ψευδώνυμο "Τσάνι" που του έδιναν οι συμπαίκτες του στο γήπεδο. Ως σύλλογος πιστεύουμε ότι ο παίκτης μας δεν είπε κάτι υποτιμητικό. Είμαστε απογοητευμένοι από την αντίδραση του παίκτη της Γουλβς με το περιστατικό να παίρνει υπερβολικές διαστάσεις».