Τρομερή κίνηση από την Κόμο: Θα κεράσει μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στο ματς του 2ου γύρου

Οπαδοί της Νάπολι

i

© Imago

Τρομερή κίνηση από την Κόμο: Θα κεράσει μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στο ματς του 2ου γύρου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:39 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 08.10.2024

Η Κόμο προχώρησε σε μία κίνηση σεβασμού, την οποία δεν βλέπουμε συχνά.

Η Νάπολι υποδέχτηκε την Κόμο για την 7η αγωνιστική της Serie A και πήρε τη νίκη (3-1), η οποία τη διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος με 16 πόντους, στο +2 από τη δεύτερη Ίντερ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να πανηγύρισαν ακόμη ένα τρίποντο, ωστόσο την παράσταση... έκλεψε η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας. Συγκεκριμένα, ο νεοφώτιστος σύλλογος παρά την ήττα είδε τους οπαδούς του να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των Παρτενοπέι και να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πάρει μία απόφαση που δεν συναντάμε συχνά, ανταποδίδοντας έτσι με μια εξαιρετική χειρονομία.

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης, η Κόμο υποσχέθηκε σε κάθε Ναπολιτάνο οπαδό... κέρασμα μίας μπύρας στο γήπεδό της για το παιχνίδι του 2ου γύρου, όταν θα είναι σειρά της να υποδεχθεί το σύνολο του Κόντε.

«Η Κόμο θα ήθελε να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες της στη Νάπολι και τους οπαδούς της για την υπέροχη επίδειξη αθλητισμού μετά τον αγώνα το βράδυ της Παρασκευής. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο "Μαραντόνα" και η αντίδραση των δύο οπαδών μετά τον αγώνα ήταν εξαιρετική, γι' αυτό η Κόμο θα κεράσει μια μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στο εκτός έδρας ματς που θα δώσουν στο "Giuseppe Sinigaglia" τον Φεβρουάριο του 2025», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media η Κόμο.