Η μέρα που ο Κομπανί έβρισε έναν παίκτη του 15 φορές σε ένα λεπτό: Θα τολμήσει να το κάνει και με τα αστέρια της Μπάγερν;

Βινσέντ Κομπανί

i

PrtScr

Η μέρα που ο Κομπανί έβρισε έναν παίκτη του 15 φορές σε ένα λεπτό: Θα τολμήσει να το κάνει και με τα αστέρια της Μπάγερν;

Κώστας Τόπας 10:55 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 13.08.2024

Οταν ήταν στα ηνία της Μπέρνλι, ο Βινσέντ Κομπανί τα έβαλε με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του, ο οποίος διαμαρτυρόταν έντονα για μία άσκηση σε προπόνηση.

Ο Βενσάν Κομπανί , ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου που αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ, δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν να κρατήσει την Μπέρνλι στην Premier League.

Στην Αγγλία, ένα βίντεο από το ντοκιμαντέρ «Mission to Burnley» έχει γίνει viral στο οποίο φαίνεται ο Βέλγος προπονητής να επιπλήττει τον Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον αφού τον έπιασε να παραπονιέται σε μια προπόνηση των «Clarets».

«Μην με δοκιμάζεις! Μην με δοκιμάζεις! Σταμάτα να γκρινιάζεις! Παίξε γ@μημένο ποδόσφαιρο! Πόσες φορές πρέπει να σου πω; Σταμάτα να γκρινιάζεις», είπε χαρακτηριστικά στον παίκτη του ο Κομπανί.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον νέο προπονητή, πλέον της Μπάγερν, καθώς συνέχισε την κατσάδα στον Γκούντμουντσον λέγοντας του: «Έχεις κάτι να πεις στην ομάδα; Είσαι μεγάλο παιδί. Μόλις είπα: "πορούμε να τελειώσουμε την επίθεση;" Κι έχεις ήδη παράπονα».

«Η γλώσσα του σώματος σου είναι σκ@τά, δεν το δέχομαι. Είναι ζωή ή θάνατος. Είναι γαμημένο παιχνίδι! Παραπονιέσαι για όλα», απάντησε ο προπονητής, ο οποίος προσέβαλε τον Γκούντμουντσον 15 φορές σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Το ερώτημα που έχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι αν ο Βινσέντ Κομπανί θα επαναλάβει αυτή τη στάση σε μια ομάδα γεμάτη αστέρια όπως η Μπάγερν Μονάχου των Μάνουελ Νόιερ, Αλφόνσο Ντέιβις, Τζόσουα Κίμιχ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Γιαμάλ Μουσιάλ, Λιρόι Σανέ, Χάρι Κέιν, Σερτζ Γκνάμπρι και Τόμας Μίλερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!